νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 8 : Ανάθεση έργου «Συντήρηση αγωγών δικτύου ύδρευσης στον οικ. Περάστρα»
Στον οικισµό Περάστρα της Τοπικής Κοινότητας Κώµης, ∆ηµοτικής Ενότητας Εξωµβούργου, του ∆ήµου Τήνου πρόκειται να γίνουν επισκευαστικές εργασίες στο υπάρχον δίκτυο ύδρευσης. Συγκεκριµένα θα ξηλωθεί τµήµα του υπάρχοντος εξωτερικού δικτύου και θα αντικατασταθεί µε σωλήνα ύδρευσης Φ75 16mm. Αρχικώς θα γίνει διάνοιξη τάφρου συνολικού µήκους 350m µε χωµατουργικό µηχάνηµα βάθους 0,40m και θα τοποθετηθεί νέα σωλήνα ύδρευσης Φ75mm 16 atm. Η σωλήνα θα καλυφθεί µε άµµο και µε µπετόν. Θα κατασκευασθεί ένα φρεάτιο και θα τοποθετηθεί βάνα Φ60 πλαστικής έµφραξης όπου θα ενωθεί µε την νέα σωλήνα µε σιδεροσωλήνα 2’’. Στις ανωτέρω εργασίες όπου απαιτείται θα γίνουν εργασίες και µε χωµατουργικό µηχάνηµα. Ο ∆ήµος θα προµηθεύσει το µπετόν και τη σωλήνα ύδρευσης Φ75 ενώ τα υπόλοιπα υλικά είναι στις υποχρεώσεις του αναδόχου καθώς και οι εργασίες και οι µεταφορές.

Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος ανέρχεται για τη: α. διάνοιξη τάφρων µε χωµατουργικό µηχάνηµα στα 8,24€ το τρέχων µέτρο, β. τοποθέτηση σωλήνα στα 1,50€ το τρέχων µέτρο, γ. κάλυψη σωλήνα µε άµµο στα 9,00€ το κυβικό µέτρο, δ. κατασκευή φρεατίου στα 45,00€ ανά τεµάχιο, ε. στρώσιµο µπετόν στα 40,00€ ανά κυβικό µέτρο & στ. τοποθέτηση βάνας και ένωση µε την νέα σωλήνα Φ75 στα 30,00€ ανά τεµάχιο. Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α.»

Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87. :

Αποφασίζει Οµόφωνα

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «Συντήρηση αγωγών δικτύου ύδρευσης στον οικ. Περάστρα», στον Αρµάο Μάριο, εµπειροτέχνη µε έδρα την Τήνο, εγγεγραµµένο στο Νοµαρχιακό Μητρώο του Νοµού Κυκλάδων για έργα «Οικοδοµικά, Οδοποιίας,Ύδρευσης, Αποχέτευσηςς», µε Αρ. Μητρώου: «155» και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3.Αναλαµβάνει πίστωση 4.996,35 € εις βάρος του Κ.Α. 25.6262.0004 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top