νεα κρητη totalfitness news

Χάος στη βόρεια Ευρώπη από την καταιγίδα XavierΗ χειρότερη καταιγίδα που έχει χτυπήσει την Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια εξακολουθεί να πλήττει τις βόρειες χώρες της ηπείρου, αφήνοντας πίσω της τουλάχιστον εννέα νεκρούς.
Η καταιγίδα Xavier που συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους, άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 400.000 νοικοκυριά στην Πολωνία και 4.000 κτίρια στη Γερμανία, ενώ στη Σουηδία 50.000 κάτοικοι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Η σφοδρή κακοκαιρία «παρέλυσε» και τις αεροπορικές συγκοινωνίες στην κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη, ενώ στη Γερμανία, εκτροχιάστηκε επιβατικό τρένο, χωρίς να αναφερθούν θύματα.
Στο Αμβούργο η στάθμη του νερού ανέβηκε επικίνδυνα, ενώ στις ακτές της ανατολικής Αγγλίας χιλιάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να γλιτώσουν από τις πλημμύρες.
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι ενός βρετανικού χωριού, το οποίο …έπεσε στη θάλασσα μετά το πέρασμα της καταστροφικής καταιγίδας. Στην περιοχή Χέμσμπαϊ του Νόρφολκ σπίτια και μπάνγκαλόους, που βρίσκονταν στην ακτή, παρασύρθηκαν και κατέληξαν στα παγωμένα νερά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top