νεα κρητη totalfitness news

maxairidhs ioannhs
Συμμαχίες και ευρύτερες συνεργασίες για την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές αναζητά ο περιφερειάρχης Ν. ΑιγαίουΓιάννης Μαχαιρίδης. Μέσα στο μήνα θα συγκαλέσει την ολομέλεια του συνδυασμού
του, όπου αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Ωστόσο, λόγω της αποχώρησης αρκετών στελεχών κυρίως από τα Δωδεκάνησα, ο Γιάννης Μαχαιρίδης αναζητά λύσεις ούτως ώστε να καλυφθούν επάξια τα κενά και να ενδυναμωθεί το ψηφοδέλτιό του.
Στην προσπάθεια αυτή και μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μέσα στην εβδομάδα, έκανε ανοιχτή πρόσκληση για συστράτευση σε περιφερειακές δυνάμεις με στόχο ακόμη και τη δημιουργία διαπεριφερειακού ψηφοδελτίου.

«Απευθύναμε ως παράταξη προσκλητήριο προς όλους, για να υπάρξουν συνεργασίες με άλλες περιφερειακές δυνάμεις, παρατάξεις και πρόσωπα, αφού παλεύουμε όλοι για ένα κοινό σκοπό. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την περιοχή μας αν και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι σε καλύτερη θέση σε σχέση με την ηπειρωτική χώρα. Όμως πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες, συνέργειες και συμπτύξεις προκειμένου να βοηθήσουμε τον τόπο και άρα απευθύνω πρόσκληση προς όλους», τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης.

Πάντως, μέχρι στιγμής η πρόσκληση του κ. Μαχαιρίδη δεν έχει βρει ιδιαίτερη ανταπόκριση. Βέβαια, ακόμη υπάρχει πολιτικός χρόνος, την ώρα που στο στρατόπεδο της ΝΔ τα πράγματα ακόμη δεν έχουν γίνει απολύτως ξεκάθαρα ούτε έχει ανακοινωθεί υποψηφιότητα. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top