νεα κρητη totalfitness news

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ Κ.Ο.


Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφτηκαν σήμερα οι Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Έδειξαν για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον τους για τον πολιτισμό και απέδειξαν τη στήριξη τους στα διεθνή μηνύματα που πρέπει να στέλνει η πατρίδα μας , ως τον πρώτο παγκόσμιο πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

Τους Βουλευτές υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Ακρόπολης και Καθηγητής κ. Δημήτρης Παντερμαλής.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, μιλώντας εξ’ ονόματος όλων των συναδέλφων του έκανε την εξής δήλωση:

«Σε λίγες εβδομάδες αρχίζει η νέα τουριστική περίοδος . Η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος παγκόσμιος τόπος πολιτιστικού και τουριστικού προορισμού. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας είναι το κορυφαίο των κορυφαίων σύμβολο του πολιτισμού στον πλανήτη.

Πέρα από την προσωπική ανάταση ψυχής που εισπράξαμε, με την εκπληκτική ξενάγηση που μας έγινε, βρίσκουμε ως Ανεξάρτητοι Έλληνες την ευκαιρία να στείλουμε από εδώ, απέναντι από την Ακρόπολη, το μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να έρθει το 2014 για διακοπές σε έναν ασφαλή τόπο, στην Ελλάδα, την Πατρίδα του ήλιου και της θάλασσας, του Πολιτισμού και της Φιλοξενίας.

Να έρθει σε μια από τις πλέον ασφαλείς χώρες του πλανήτη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδοκιμάζουμε την διεθνοποίηση μιας μεμονωμένης και πρόσκαιρης περιπέτειας που περνάει η Κεφαλονιά, η οποία όμως απέδειξε ότι άντεξε και θα αντέχει από τον Εγκέλαδο, εκεί όπου ένα οποιοδήποτε άλλο μέρος θα είχε υποστεί ισοπεδωτικές ζημιές.

Μόνο κακό έκανε αυτή η άστοχη επικοινωνιακή προσέγγιση του Δημάρχου – θεατρικού επιχειρηματία, να καλέσει τους ηθοποιούς Nicolas Cage και Penelope Cruz, λες και η Κεφαλονιά είναι προσωπικός του επιθεωρησιακός θίασος.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σήμερα από το Μουσείο της Ακρόπολης, απορρίπτουμε την εξειδίκευση ενός πρόσκαιρου μεμονωμένου τοπικού προβλήματος και προτιμούμε να αναδείξουμε όλα τα προτερήματα που έχει γενικά το σύνολο της χώρας μας.
Καλούμε, μάλιστα, ανάλογη επίσκεψη, να οργανώσουν και Βουλευτές όλων των άλλων κομμάτων.

Τέλος θέλω να υπογραμμίσω ότι η ιδέα της επίσκεψης, σε αυτή τη χρονική συγκυρία, ήταν του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα  Γιοβανόπουλου και χαρήκαμε ιδιαίτερα που είδαμε πολλά σχολεία να ξεναγούνται στο Μουσείο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και το Προσωπικό που μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που πλούτισαν τις γνώσεις μας.
Προαναγγέλλουμε επίσης ότι θα επεξεργαστούμε δράσεις, στον γενικότερο αγώνα για την επιστροφή των κλεμμένων Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο στην Πατρίδα μας».


Σημειώνεται ότι στις αμέσως επόμενες μέρες και νέο κλιμάκιο Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top