νεα κρητη totalfitness news

Beach Bar Summer DROPS. O Απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός.
C:\Users\User\Desktop\10498698_931032523580884_8499588725646399976_o.jpg

Καλοκαίρι-Θάλασσα και διασκέδαση σημαίνει Beach Bar Summer DROPS. Τις πύλες του άνοιξε το ολοκαίνουριο Beach Bar Summer DROPS.

Απολαύστε  καφέ, χυμό, μπύρα, ποτό ή κάποια από τα καλύτερα και εξωτικότερα κοκτέιλ με την καλύτερη εξυπηρέτηση δίπλα στην ομορφότερη παραλία της περιοχής με την καθαρότερη θάλασσα. Στα τραπεζάκια του θα αράξεις για να πιεις τον πρώτο φρέντο καπουτσίνο της ημέρας και θα συνεχίσεις με δροσιστικά mix φρούτων παίζοντας τάβλι και παρατηρώντας την κίνηση που αυξάνει καθώς μεσημεριάζει. Μετά τις δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα και τα μεσημεριανά σνακ που θα σερβιριστείς στα τραπεζάκια του bar από το εστιατόριο του Beach Bar Summer DROPS χαλαρώνεις ακόμα περισσότερο για να υποδεχθείς ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια. Οι μουσικοί τόνοι ανεβαίνουν, τα κοκτέιλ ξεκινούν να χρωματίζουν τα τραπέζια και τη διάθεση και η μπάρα γεμίζει από χαρούμενους ανθρώπους που σου πιάνουν τη κουβέντα, γελάνε και κερνάνε ο ένας τον άλλο σφηνάκια. Κανείς δε μπορεί να σου περιγράψει το συναίσθημα, θα πρέπει απλά να είσαι εκεί να το ζήσεις.
Το Beach Bar Summer DROPS αποτελεί ιδανικό προορισμό για ηλιοθεραπεία στις αναπαυτικότατες ξαπλώστρες του καταστήματος και κολύμβηση στα νερά του νησιού, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η αίσθηση της ασφάλειας του περιβάλλοντα χώρου, η κοσμοπολίτικη διάθεση των ιδιοκτητών, το ευγενικό καλωσόρισμα του προσωπικού, σε συνδυασμό με την θαλασσινή αύρα & τις ethnic & lounge μουσικές επιλογές εγγυώνται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Το μόνο που έχετε είναι να μας επισκεφτείτε.
Facebook page: summerdrops

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top