νεα κρητη totalfitness news

Event Date: 

               26/07/2014-09:00
                  27/07/2014 - 09:00




Location: 
Κολυμπήθρα, Τήνος


Ένα event που θα πραγμοτοποιηθεί στο γνωστό σποτ Κολυμπήθρα στην Τήνο σε συνεργασία με το Tinos Surf Lessons και Beachbums.

Περίοδος αναμονής 26-27 Ιουλίου, 2-3 Αυγούστου, 9-10 Αυγούστου. Το event θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα παραπάνω Σαββατοκύριακα που θα βγάλει κύμα.
Mέσα στις δύο αυτές ημέρες θα πραγματοποιηθεί αγώνας LONGBOARD open που θα έχει το φορμάτ κανονικού contest και χρηματικό έπαθλο 1000Ευρώ, ναι ναι κασέρι, καθώς και ένα SHORTBOARD session διάρκειας 3 ωρών όπου θα βραβευτούν όσοι ξεχωρίσουν για τα skills τους σε διάφορες κατηγορίες, άλλες πιο αστείες και άλλες πιο απαιτητικές!
Cohete Surfboards, Billabong, DaKine, VonZipper, Tinos Surf Lessons αλλά και τα προϊόντα Μarrakesh έχουν φροντίσει για τους νικητές με τα καλύτερα δώρα αλλά και giveaways για όλους!
Και στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν surfers όλων των επιπέδων, άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών και παιδιά άνω των 14 με παρουσία γονέα.
Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος.
Εγγραφές γίνονται είτε μέσω internet (fb και με mail στο info@sportservice.gr) και μέχρι τις 20 Ιουλίου ή νωρίς το πρωί την ημέρα του event στην παραλία.
Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αγωνιζόμενοι και μη θα διατηρούν τα επίπεδα ενέργειας υψηλά με τα φτερά του Red Bull και δροσερό νερό υάς, μέχρι να δύσει ο ήλιος και να πέσουμε με τα μούτρα στο BBQ και το πάρτυ στην παραλία παρέα με μουσικές από Dj Johny Ro, jamming και μπύρες Νήσος!
Η αξιαγάπητη μασκότ του Τinos Surf Lessons και φυσικά του event, Ρωξάνη θα είναι εκεί γύρω, να κόβει τις βόλτες της ως συνήθως κι αν τις δώσετε ένα χάδι και μια λιχουδιά, μπορεί και να ποζάρει για μια φωτογραφία μαζί σας!
LONGBOARD OPEN
Aγώνας Longboard. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άντρες και γυναίκες άνω των 18 Έλληνες και μη.
Όριο συμμετοχών 60 άτομα. Προεγγραφές θα γίνονται μέχρι και τις 20 Ιουλίου μέσω internet, αλλά και στην παραλία 9.00- 10.00 το πρωί της ημέρας του event.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου με τους προκριματικούς. Θα γίνει σε heat των τεσσάρων ατόμων με διάρκεια 20 λεπτών το καθένα, σε χώρο οριοθετημένο ανάμεσα σε δύο σημαδούρες.
Από το κάθε heat προκρίνονται οι δύο με τις καλύτερες βαθμολογίες στον επόμενο γύρο.
Από όσα κύματα πάρουν κατά τη διάρκεια του heat οι κριτές συμψηφίζουν τις βαθμολογίες των δύο καλύτερων.
Γενικά λαμβάνονται υπόψιν: ποιότητα κύματος (καλό, κακό, μέτριο κλπ.), μανούβρες basic και πιο advanced, εκτέλεση μανούβρας, στυλ.
Οι ημιτελικοί και τελικοί ανάλογα πάντα και με τις συνθήκες, θα γίνουν την Κυρικακή.
SHORTBOARD EXPRESSION SESSION
Ένα 3ωρο session για shortboard. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άντρες και γυναίκες άνω των 18 και παιδιά από 14 και άνω με συγκατάθεση γονέα. Όριο συμμετοχών 50 άτομα.
Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει παίρνει ένα νούμερο από τη γραμματεία και κάνει surf στην οριοθετημένη από τις σημαδούρες περιοχή.
Κατά τη διάρκεια του expression session θα υπάρχουν επόπτες στην παραλία που θα παρατηρούν τους συμμετέχοντες επικεντρωμένοι ο καθένας σε μια από τις κατηγορίες που βραβεύονται.
Στο τέλος της ημέρας όπου όλοι είναι πιθανό να βρεθούν νικητές οι κατηγορίες που θα κερδίσουν είναι
Best move
Ένα πολύ style cut back, ένα floater ένα aerial κλπ.
Βest Custom made ride
Κατηγορία για όσους έχουν φτιάξει σανίδι με τα χεράκια τους. Το βάζουν στο νερό και όποιος από αυτούς κάνει το καλύτερο ride με το hand made σανίδι του είναι ο νικητής. Δε μετράει τόσο πόσο τέλεια είναι η κατασκευή όσο πόσο καλό surf έκαναν με αυτό οι ίδιοι.
Βest Chickie Ride
Ποιά από τις κοπέλες θα ξεχωρίσει?
Best Grom
Ψάχνουμε για νέα ταλέντα. Μέχρι 17 ετών!
Βest Goofy move
Μπορείς να γίνεις αστείος κάνοντας surf? Κάνοντας την κατσαρίδα, κάνοντας κατακόρυφο ή απλά πέφτωντας μέσα στο νερό? Έχεις κερδίσει!
Βest Water Outfit
Εδώ χρειάζεται λίγη φαντασία, αλλά όποιος θέλει να κερδίσει μια από τις top στολές της Billabong θα τη βάλει να δουλέψει...και θα ντυθεί!
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Όλοι όσοι έχουν δηλώσει προεγγραφή στο event θα έχουν:
Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά τους εισητήρια. Η παροχή αυτή είναι δυνατή χάρη στη συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Μαλλιάρης της Τήνου.
Δωρεάν νερό από την ΥΑΣ και Red Bull για να τους δίνει φτερά! (δεν απαιτείται προεγγραφή)
Έκπτωση 10% στο εστιατόριο και στα δωμάτια Victoria πάνω από την Κολυμπήθρα.
Δυνατότητα μεταφοράς από και προς την παραλία με KTEΛ από το λιμάνι σε γκρούπ των δέκα με εισητήριο 2 ευρώ.
Όλες οι εκπτώσεις θα γίνουν μετά από συννενόηση με τη γραμματεία μέσω της Sportservice που είναι η διοργανώτρια εταιρία. Τηλ. 22990-49285 κιν. 6949989466
Tinos Donkey Surf Classic
Πηγή thespot.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top