νεα κρητη totalfitness news

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΠΕΔ Ν. ΑιγαίουΣτις 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου
της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Νοτίου Αιγαίου.
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔ έχει εκδηλώσει ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που θεωρείται και το φαβορί. Από πλευράς Δωδεκανήσου δεν έχει εκδηλωθεί άλλο ενδιαφέρον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσουν οι Κυκλάδες.
Δήμαρχοι από τις Κυκλάδες παροτρύνουν το δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, όσο κι αν αυτό ακούγεται δύσκολο, μιας και η πλειοψηφία των εκλεκτόρων είναι από τα Δωδεκάνησα.
Για την ώρα, το πιθανότερο σενάριο είναι να κατέλθει για πρόεδρος ο Φώτης Χατζηδιάκος και ο Γιώργος Μαραγκός να διεκδικήσει τη θέση του αντιπροέδρου και επικεφαλής του παραρτήματος Κυκλάδων της ΠΕΔ, θέση που φέρεται να διεκδικεί και ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης
Να σημειωθεί ότι και στο προηγούμενο σχήμα της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, πρόεδρος είχε εκλεγεί ο τότε δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς και αντιπρόεδρος ο πρώην δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιάννης Δεκαβάλλας. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top