νεα κρητη totalfitness news

Στην Τήνο και στο Δημαρχιακό Κατάστημα σήμερα 25-9-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 μ.μ. και μόλις αναγγέλθηκε ο θάνατος του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου του Δήμου Τήνου Κωνσταντίνου Δεσύπρη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος :
ΘEMA ΜΟΝΟ: Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά το άγγελμα του θανάτου του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου του Δήμου Τήνου Κωνσταντίνου Δεσύπρη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα της ημερησίας διάταξης είπε τα εξής : Οδυνηρό καθήκον μας έφερε εδώ σήμερα για να απευθύνουμε το ύστατο χαίρε στον Κώστα και τα λόγια μοιάζουν φτωχά και ανήμπορα για να περιγράψουν την προσωπικότητά του το εξαίρετο ήθος του και το έργο του. Συμμερίζομαι, Συμπάσχω, Προσφέρω ήταν οι αξίες του. Προνομιούχοι όσοι πορεύτηκαν πλάι του. Είμαστε περήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοί σου.
Στη συνέχεια πρότεινε και έγιναν ομόφωνα αποδεκτά τα ακόλουθα:

1ον) Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος για το Δήμο Τήνου και τις Υπηρεσίες του.

2ον) Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου, στο Δημαρχιακό μέγαρο, κατά την ημέρα της κηδείας του, σε εκδήλωση πένθους.

3ον) Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του θανόντος, εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου.

4ον) Να παρακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, εν σώματι, την κηδεία του.

5ον) Να ονομασθεί μία οδός ή πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου «Οδός Κωνσταντίνου Ιωάννου Δεσύπρη Προέδρου Τοπικής Κοινότητας».

6ον) Στο υπό κατάρτιση τεχνικό πρόγραμμα οικον. έτους 2015 της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου να προβλεφθεί επί πλέον πίστωση ποσού 3.000,00 € στην μνήμη του εκλιπόντος για την εκτέλεση Κοινωφελούς έργου.

7ον) Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα κατά την ώρα της κηδείας του.

8ον) Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος και

9ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του τακτική συνεδρίαση.


Ο παραστάς Δήμαρχος: Σίμος Ορφανός  

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.: Ιωάννης Σιώτος

Τα Μέλη του Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου

Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Τήνου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top