νεα κρητη totalfitness news



Στα πλαίσια της προβολής  του νησιού μας,  ο Δήμος Τήνου φιλοξένησε στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου Γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο και γάλλους αθλητές ποδηλασίας και standing canoe που θα δείξουν, μέσω της γαλλικής εκπομπής ecuipe, που την παρακολουθούν εκατομμύρια γάλλοι τηλεθεατές,  τις επιδόσεις τους σε extreme διαδρομές και πλόες στο Βωλάξ και στη Λιβάδα της Τήνου αντίστοιχα.
Οι αθλητές έφυγαν από το νησί μας ενθουσιασμένοι και υποσχέθηκαν στην Αντιδήμαρχο κ. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου  που τους αποχαιρέτησε ότι θα ξανάρθουν και θα διαδώσουν παντού τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν εδώ.
Ευχαριστούμε, εκ μέρους του γραφείου ΕΟΤ στο Παρίσι, την δραστήρια «Τηνιακιά» κ. Νέλα Τυλιανάκη, τον ακούραστο κ. Δημήτρη Λούβαρη και στον συνεργάτη του κ.  Αριστείδη Ντάλα για την προσωπική  ενασχόληση με τη φιλοξενία της αποστολής αυτής, καθώς και τον κ. Ευάγγελο Κορνάρο για τη φιλοξενία του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου και των αθλητών στο ξενοδοχείο Δελφίνια.
Η προσπάθεια αυτή είναι η απαρχή μιας οργανωμένης δράσης που σκοπό έχει το να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό το νησί μας και τις ομορφιές του. 




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top