νεα κρητη totalfitness news





Με τη σκέψη στραμμένη στην προσπάθεια της ανάδειξης και της τουριστικής προβολής του νησιού μας, χαιρετίζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Ως νέα Δημοτική Αρχή έχουμε στόχο να σηματοδοτήσουμε μια νέα αντίληψη στο κομμάτι αυτό.

Στην προσπάθεια μας θα συνεργαστούμε με επαγγελματίες του είδους, με τοπικούς συλλόγους και φορείς, με άλλους Δήμους, με τα αρμόδια όργανα της Διοίκησης αλλά και με τους Δημότες μας προκειμένου να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας σε σχέση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς και να γίνει η Τήνος ιδιαίτερος τουριστικός προορισμός. Με οργανωμένη και στοχευμένη προβολή στα Ελληνικά και Διεθνή μέσα ενημέρωσης, να αποκτήσει τη θέση που ονειρευόμαστε και της αξίζει στην Παγκόσμια Τουριστική και Πολιτισμική κατάταξη.


Με εφόδιο την πολιτιστική μας κληρονομιά και τις μοναδικές ομορφιές του τόπου μας, με μέριμνα στα έργα υποδομής, με στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και με βάση τον ανθρώπινο παράγοντα θα προχωρήσουμε στην κατεύθυνση αυτή.

Καλούμε όλους, με σεβασμό στην κληρονομιά του νησιού μας, να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια με μοναδικά οφέλη για τον τόπο μας και τους δημότες.

Το ιδιαίτερο νόημα της ημέρας αυτής μας υποχρεώνει πέραν των σκέψεων και προτεραιοτήτων μας, ως φιλόξενοι, να ευχαριστήσουμε και όλους τους επισκέπτες που μας τιμούν.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top