νεα κρητη totalfitness news


Την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 12.00 έως 14:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εκλογές για τον
Σύλλογο Κάμπου, στην ενοριακή αίθουσα του χωριού. Όσοι & όσες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι -ες θα πρέπει να το δηλώσουν τρεις (3) ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία!

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την δήλωση συμμετοχής των υποψηφίων είναι: 2283023617 - 2283400135 στην Ραμπέλλα Σκιάφου (Ζαχαροπλαστείο "Σενμπόλια" Ταξιαρχών 2) - και στην Φραγκίσκα Φιλιππούση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Ζαλώνης αναφέρει σε κείμενο του στο Facebook.:

Θέλω να σας πω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές, όχι γιατί δεν θα το ήθελα αλλά διότι λόγω τις ιδιότητας τις δουλειάς μου που είναι καθημερινή δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις που χρειάζονται, για να μπορέσει κανείς με τον "εθελοντισμό του" να βοηθήσει και να προσφέρει τα μέγιστα, ειδικά το καλοκαίρι που συν-διοργανώνεται εδώ και 8 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) με τον Δήμο του νησιού μας η μεγάλη "γιορτή μελιού"...!

......προσπαθήσαμε!!!...μαζί με το προηγούμενο Δ.Σ. να κάνουμε ότι ήταν δυνατόν από μέρους μας (βάση του καταστατικού πάντα......) και να προσφέρουμε αυτό που μπορούσαμε όλοι μαζί αλλά και ο κάθε ένας μας ξεχωριστά.... εδώ θέλω να τους ευχαριστήσω όλους αλλά & έναν - έναν ξεχωριστά! 

Έργα δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε! Εκδηλώσεις αρκετές θα έλεγα άλλες με χρηματικό αντίτιμο και άλλες Free.... το αποτέλεσμα αυτών ήταν να διπλασιάσουμε το χρωματικό μας τραπεζικό διαθέσιμο! 
(οικονομικός απολογισμός-ισολογισμός θα δοθεί στα μέλη μας γραπτώς). 

Εύχομαι λοιπόν και κλείνω, στο νέο Δ.Σ καλή δύναμη, έτσι ώστε να μπορέσει εθελοντικά πάντα (και το τονίζω γιατί όλοι όσοι είναι σε τέτοιους φορείς, παρατάνε σπίτια, δουλειές και προσωπική ξεκούραση, για να προσφέρουν στον τόπο του, αλλά και στον συν-άνθρωπό του) να διαθέσει όρεξη αλλά και ιδέες γιατί.... "λεφτά υπάρχουν".....!!! (χιούμορ). 

Νίκος Μ. Ζαλώνη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top