νεα κρητη totalfitness news

Με την ευκαιρία της βράβευσης εκ μέρους του Εμποριεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού
Συλλόγου Τήνου του πληρώματος του ΠΛΣ-609 λιμενικού σκάφους, για την πολύτιμη προσφορά στους κατοίκους και επισκέπτες της Τήνου, ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

                                     
Αρ. Πρωτ. 121/2015
Αρ. Φακ. 900/941                                       
                                                      Τήνος 12/5/2015 
Προς
το ΔΣ του Εμποριεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου


ΕΝΤΑΥΘΑ
Αγαπητοί μου,
το Σάββατο 16 Μαΐου θα βρίσκομαι στη Μυτιλήνη, για εξυπηρέτηση της εκεί Εκκλησίας μας και δε θα μπορέσω να παραστώ και να συγχαρώ μαζί σας το πλήρωμα  του ΠΛΣ-609 λιμενικού σκάφους, για την πολύτιμη προσφορά στους κατοίκους και επισκέπτες της Τήνου.
Η πρωτοβουλία σας να τιμήσετε αυτούς τους θαλασσινούς καλούς Σαμαρείτες μας, είναι αξιέπαινη. Όλοι γνωρίζουμε την αυτοθυσία, την ανθρωπιά και την ευγένεια αυτών των ανθρώπων, που χωρίς να υπολογίζουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, επαγρυπνούν για όλους μας και είναι πάντα έτοιμοι, εκτός από την εντεταλμένη υπηρεσία τους,  να προσφέρουν, με την άδεια των Προϊσταμένων τους, κάθε εξυπηρέτηση, προκειμένου να σώσουν ζωές.
Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε. Ο Κύριος να τους προστατεύει και η Παναγία να τους συνοδεύει σε κάθε θαλάσσια μετακίνησή τους.
 
+Νικόλαος,
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top