νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο υγειας τηνουΕυχαριστήρια επιστολή προς την Καρναβαλιστική ομάδα BEERates έστειλε ο Σύλλογος
Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου, Νικόλαος Κόγκος με αφορμή των πάρτι που διοργάνωσαν με σκοπό την ενίσχυση σωματείων του νησιού.

Το  διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την καρναβαλική ομάδα BEERATES  για την προσφορά τους προς το Κέντρο Υγείας Τήνου, μέσω του Συλλόγου μας, αλλά και προς το Σωματείο ΑΜΕΑ. Ήταν πραγματικά μια αξιέπαινη σκέψη και μια δράση που δείχνει αισθήματα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης.


Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι νέα  παιδιά, μέσα από τη διασκέδαση και με το δικό τους τρόπο, δεν σκέφτηκαν μόνο το πώς θα περάσουν καλά, αλλά έκαναν ένα βήμα παραπάνω, δείχνοντας έμπρακτα ότι συμμερίζονται τις ανάγκες των συνανθρώπων τους και συνδράμουν όσο μπορούν για την ανακούφισή τους.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε, καθώς και το «village» club των αδελφών Παναγιώτου και όσους συμμετείχαν ή πρόσφεραν στην εκδήλωση με τον οποιοδήποτε τρόπο, για την προσφορά σας και την έμπρακτη βοήθεια στο έργο του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε η πράξη σας αυτή να βρει μιμητές και να αξιοποιούμε, ο καθένας κατά το μέτρο, τη σκέψη του και τις δυνάμεις του, το περίσσευμα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας και προς τον τόπο μας.

Με τιμή
Εκ του Διοικητικού συμβουλίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top