νεα κρητη totalfitness news




Ξεκίνησε η ανανέωση στο τουριστικό portal της Τήνου. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο
χρειάζονταν διότι η παλαιά έκδοση του www.tinos.gr ήταν κάπως ξεπερασμένη. Έτσι, είχε παρθεί η απόφαση, το site (η βιτρίνα του νησιού στον εικονικό επισκέπτη) να αλλαχτεί και να χτιστεί πάνω σε νέες ιδέες και "φρέσκιες" δημιουργίες.

H παλιά έκδοση του www.tinos.gr


To www.tinos.gr είναι υπό κατασκευή αλλά, κάποια βασικά πράγματα έχουν εισαχθεί στο νέο σχέδιο. Μια εμφανέστατη έλλειψη είναι η επιλογή της Ελληνική γλώσσας, κάτι που θα τοποθετηθεί άμεσα από τους σχεδιαστές.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα όμορφο site διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες (τάμπλετ, κινητά διαφόρων διαστάσεων, υπολογιστές), που σίγουρα όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, θα μιλάμε για μια όμορφη δημιουργία και θα είναι από μόνο του μια διαφήμιση για το νησί.

H σημερινή έκδοση του www.tinos.gr

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το σχέδιο τουριστική προβολής, η ιστοσελίδα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο διάθεσης της πληροφορίας για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και για τον εισερχόμενο τουρισμό.

Ο δικτυακός τόπος αυτός θα παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα ή αλλοδαπό, να αντλήσει κάθε δυνατή πληροφορία είτε πρόκειται για πληροφορία γενικού ενδιαφέροντος όπως γενικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τρόποι μετακίνησης, τηλέφωνα πρώτης ανάγκης κ.α. είτε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όπως αξιοθέατα, διαμονή, οδηγός διασκέδασης, οδηγός μονοπατιών κ.α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top