νεα κρητη totalfitness news

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνονται οι Παντελής Αρμάος και Anastasia Psalti, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Ερασιτέχνες Αλιείς : ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Η Δημοτική μας Παράταξη "Ενωμένοι για το νησί μας", συνεχίζει τις συναντήσεις με τους φορείς και τις συλλογικότητες του νησιού για την καταγραφή των προβλημάτων τους.
Στις 9 Απριλίου εκπρόσωποι της Παράταξης συναντήθηκαν με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων του νησιού οι οποίοι απαριθμούν περισσότερα από 120 μέλη.

Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, με κυριότερα την Έλλειψη οργάνωσης των Χρήσεων του Λιμανιού μας, σε συνδυασμό με την Αδιαφορία των αρχών σχετικά με την ολοκλήρωση – βελτίωση των Λιμενικών Έργων που θα καταστήσουν αυτό λειτουργικό προς όλους.

Υπήρξε ένταση στην παρουσίαση των θεμάτων, ένταση συναισθηματική απέναντι σε αυθαίρετες αποφάσεις και επιλογές του Λιμενικού Ταμείου, ενός οργανισμού που θα έπρεπε να προστατεύει την Αλιεία στο νησί μας και που αντιθέτως την υποβαθμίζει.

Τα μέλη του συλλόγου, μας ενημέρωσαν για την ΑΠΡΑΞΙΑ τη διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου Τήνου, για την ΑΠΡΑΞΙΑ απέναντι στα προβλήματα, τα σημαντικά αλλά και τα απλά, ΑΠΡΑΞΙΑ σε θέματα υποδομών και μικρών έργων που αφορούν στην εξυπηρέτηση (ανέλκυση και προσθαλάσσωση σκαφών, φωτισμό, νερό, ρεύμα, σημάνσεις κλπ), ΑΠΡΑΞΙΑ σε όλα τα θέματα που θα οδηγούσαν στην απρόσκοπτη δραστηριότητα των αλιέων (ερασιτεχνών και επαγγελματιών) στο λιμάνι και όχι μόνο.

Στο τέλος της συζήτησης αναφερθήκαμε στο ΟΡΑΜΑ μας, στην πολιτική βούληση που έχουμε και στη γνώση για να αποκτησει επιτέλους το νησί μας ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ που επιβάλλεται να έχει, ένα σύγχρονο λιμάνι με καθορισμένες χρήσεις, Master plan , Μαρίνα ελλημενισμού σκαφών αναψυχής.

Ο κλάδος της Αλιείας, είναι ένα πολύ σημαντικό τμήμα του πρωτογενή τομέα της Τήνου και πρέπει να τον Στηρίξουμε και να τον εξελίξουμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top