νεα κρητη totalfitness news


ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Για πολλοστή φορά ως εκλεγμένη Δημοτική Παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αλλά και ο καινούργιος Συνδυασμός Ενωμένοι για το Νησί μας επανερχόμαστε σήμερα στο θέμα της Αποκομιδής των Σκουπιδιών κυρίως με αφορμή τους χώρους εγγύς των σχολικών μονάδων της πόλης της Τήνου, που αποτελούν Εστίες Μόλυνσης για τα παιδιά μας.
Πρόκειται για μία πραγματικότητα που προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια της μαθητικής κοινότητας, των γονέων αλλά και των περιοίκων των μονάδων.
Κάποιοι θα μας κατηγορήσουν αλλά επιτέλους κάποιος πρέπει να μιλήσει!
Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο αυτό και τις παραθέτουμε με πλήρη ευθύνη, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των λόγων μας!
Και εδώ θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η αδυναμία αυτή δεν προέρχεται σε καμία περίπτωση από τους εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου μας, οι οποίοι υπερβάλουν εαυτόν πολλές φορές.
Η αδυναμία εκτέλεσης των καθηκόντων της πολιτικής ηγεσίας είναι μέγιστη. 
Η απομάκρυνση υπαλλήλων από τον υπηρεσία καθαριότητας καθώς και η έλλειψη υλικών μέσων έχουν οδηγήσει στις εικόνες πού όλοι αντικρίζουμε καθημερινά .
Κανένα ειδικό μηχάνημα (κοντέινερ ή όχημα) δεν θα μείνει ανενεργό όταν εμείς θα έχουμε την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας της διαδικασίας αποκομιδής των Απορριμάτων. 
Η οργάνωση των διαδικασιών, η συντήρηση όλων των μέσων και η ενίσχυση της υπηρεσίας με έμψυχο δυναμικό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας.
Η έλλειψη ευαισθησίας και ο τρόπος με τον οποίο καθορίζονται οι προτεραιότητες από αυτή τη Δημαρχιακή Αρχή μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους.
Εν κατακλείδι, και για την ασφάλεια των μαθητών μας, θα παρακαλέσουμε θερμά, τουλάχιστον η αποκομιδή από κάδους που βρίσκονται κοντά σε σχολικές μονάδες να γίνεται κατά προτεραιότητα!


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top