νεα κρητη totalfitness news



20 χρόνια ιερατικής χειροτονίας συμπλήρωσε αυτές τις μέρες ο ιερέας π. Φραγκίσκος Βιδάλης και εφημέριος σήμερα της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής Τήνου, τελώντας ευχαριστιακή Θεία Λειτουργία στον Μοναστηριακό ναό του Αγίου Φραγκίσκου στη Μέση Τήνου, την Τετάρτη 17 Ιουλιου 2013. 

Μαζί του συλλειτούργησαν και οι ιερείς: π. Ρόκκος Ψάλτης Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, π. Μάρκος Βιδάλης τηνιακός στην καταγωγή και ανήκων στην Αρχιεπισκοπή των εν Αθήναις Καθολικών, ο π. Ριχάρδος Ταράχεβιτς, εφημέριος Μυκόνου και Πάρου, ο διάκονος π. Ιωάννης Σκλάβος και μαζί τους συμπροσευχήθηκε ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου Τήνου, τιμώντας με την παρουσία του τον εορτάζοντα εφημέριο Στενής π. Φραγκίσκο.
Στο τέλος της Ευχαριστιακής Τελετής ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος ευχαρίστησε και ευχήθηκε στον π. Φραγκίσκο, να συνεχίσει να επιτελεί το ιερατικό του έργο προς Δόξαν Θεού και σωτηρία των Ανθρώπων.
Ευχές έδωσε και αναμνήσεις έφερε στην μνήμη του ο π. Ρόκκος, ενθυμούμενος ότι ήταν αυτός ο οποίος βάπτισε νήπιο τον π. Φραγκίσκο.
Ο π. Φραγκίσκος συγκινημένος ευχαρίστησε την Τριαδική Θεότητα, τον Αρχιεπίσκοπο π. Νικόλαο, τους εκεί παρόντες ευτυχείς γονείς του και όλους όσοι τον βοήθησαν να φθάσει στην ιερατική χειροτονία.
Παραβρέθηκαν στην ευχαριστιακή σύναξη, ο Δήμαρχος Τήνου, δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι Τήνου, εκπρόσωποι συλλόγων, φίλοι, συγγενείς και ενορίτες του δραστήριου π. Φραγκίσκου.
Στην έξοδο της Εκκλησίας προσφέρθηκε κέρασμα με τοπικά σπιτικά γλυκά και ρακί.
Η νεολαία της Στενής και των γύρω χωριών καλέστηκε να κεραστεί ιδιαιτέρως στην ενοριακή αίθουσα της Στενής Τήνου, από τον π. Φραγκίσκο.  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top