νεα κρητη totalfitness news

nosokomeio gatroi
Σταδιακά αναμένεται να αλλάξουν τελικά οι διοικητές των Νοσοκομείων καθώς όπως δήλωσε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αρχικά θα διορισθούν νέοι διοικητές στις
μονάδες Υγείας που παρουσιάζουν κενό, όπως για παράδειγμα στοΝοσοκομείο Σύρου το οποίο έχει μείνει «ακέφαλο» εδώ και μήνες.

Πρόκειται έτσι να καλυφθούν κοντά στις 20 θέσεις διοικητών κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Θα ακολουθήσουν τα επόμενα Νοσοκομεία και ειδικά όσα οι διοικητές τους δεν έπραξαν τα …δεόντα. Δεν θεωρούνται δηλαδή αποτελεσματικοί δεδομένων και των μνημονίων που έχουν υπογράψει για την αυστηρή τήρηση των προϋπολογισμών. 

Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι θα αξιοποιηθεί η λίστα που έχει καταρτισθεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας και προέρχεται από στελέχη της αγοράς που έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση μετά την προκήρυξη που είχε γίνει. Βέβαια, η λίστα έχει φιλτραριστεί καθώς αφαιρέθηκαν ονόματα που προέρχονται από το χώρο της ΔΗΜΑΡ μετά και την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

Με δεδομένες τις παραπάνω δηλώσεις του υπουργού Υγείας, το Νοσοκομείο Σύρου θα αποκτήσει σύντομα νέο διοικητή, αλλά και νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς πολλά από τα μέλη του έχουν παραιτηθεί και δεν έχουν αναπληρωθεί.

Εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, ενώ ανοιχτό εξακολουθεί να παραμένει και το θέμα του υποδιοικητή, ο οποίος θα είναι αρμόδιος για τη λειτουργία του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top