νεα κρητη totalfitness news

      Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας τελέσθηκε απόψε παρουσία πλήθους πιστών-προσκυνητών ο Εόρτιος Εσπερινός  επί τη μεταστάσει της Θεοτόκου εις ουρανόν, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτειχου, Ορεστειάδος
και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού και συγχοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου Β', συνευχομένου στο ιερό Βήμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ταμιάθεως κ. Ιωακείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της ιεράς νήσου Τήνου,Βουλευτών, της Γ. Γραμματέως Αποκεντρωμένης.Διοίκησης, του Δημάρχου Τήνου, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και πολιτευτών διαφόρων κομμάτων εκπροσωπουμένων στη Βουλή, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού, του Αντιπροέδρου και των Μελών της Διοικούσης το Ιερό Ίδρυμα Επιτροπής, ενώ οι πιστοί προσήρχοντο αενάως να προσκυνήσουν την Αγία Εικόνα. 
    Νωρίς  το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' μετέβη στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, στο Καθολικό της οποίας τέλεσε την Ακολουθία του Μικρού Εόρτιου Εσπερινού, μετά του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλοχίου, παρεπιδημούντος στην Ιερά Μονή, και ευχήθηκε στην ιερά Αδελφότητα.
    Ακολούθως, περί την 7η μ.μ. στο παραπλεύρως του ιερού Ναού της Ευρέσεως Μαυσωλείο της "ΕΛΛΗΣ",παρουσία των Ενδοξοτάτων Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος και του Στόλου, αγήματος από το ελλιμενισμένο από χθές προς απόδοση τιμών αρματαγωγό "ΣΑΜΟΣ", της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος παιανιζούσης θριαμβευτικά εμβατήρια,  εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των τοπικών Αρχών και πολλών πιστών ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ετέλεσε τρισάγιο και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Αρχηγό ΓΕΝ, το Δήμαρχο Τήνου, την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και από το Ιερό Ίδρυμα, εκ μέρους του Αντιπροέδρου της Διοικούσης αυτό Επιτροπής.
   Εν συνεχεία, παρετέθη μικρά δοχή στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ιδρύματος και περί την 8η μ.μ. ήρξατο ο Μέγας Εόρτιος Εσπερινός..   


































Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top