νεα κρητη totalfitness news



Με την απομάκρυνση της ατμοσφαιρικής διαταραχής που επηρέασε την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, αναμένεται περιορισμός της αστάθειας κυρίως στα ορεινά τμήματα  της Βόρειας Ελλάδας.
Το Μελτέμι αναμένεται να διατηρηθεί με μέτρια ένταση στο Αιγαίο μέχρι και την Τετάρτη, μετά την παροδική ενίσχυση που παρουσίασε την Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο μέρα με την ημέρα αγγίζοντας στα μέσα της εβδομάδας τα επίπεδα των 34°C/38°C στις ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας, με τις υψηλότερες τιμές να σημειώνονται στα Δυτικά και Νότια τμήματα της χώρας.

Σημαντική ενίσχυση του Μελτεμιού και πτώση της θερμοκρασίας, αισθητή κυρίως στην Ανατολική Ελλάδα, αναμένεται από την Πέμπτη (εορτή της Παναγίας) μέχρι και την Κυριακή. 

Ιδιαίτερα ευνοϊκές οι συνθήκες για ταχεία επέκταση πυρκαγιών στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα κυρίως από την Πέμπτη.   

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικά τμήματα της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και της κεντρικής Πελοποννήσου. 
Ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων κατά την διάρκεια του απογεύματος σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας, και της Θράκης (κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ροδόπης). - 
Επικράτηση Βορείων ανέμων (Μελτεμιού) στο κεντρικό, το Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, εντάσεως 5-7Bf. Μεταβλητών, κατά κύριο λόγο Βορείων διευθύνσεων άνεμοι στις υπόλοιπες περιοχές με μέση ένταση 2-4Bf. -Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. 
Οι μέγιστες τιμές στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα αναμένεται να κυμανθούν στα επίπεδα των 32°C/37°C, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται στην Δυτική Ελλάδα.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 

Γενικά Αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρική ηπειρωτικά τμήματα. Μεμονωμένες καταιγίδες κατά την διάρκεια του απογεύματος σε ορεινά τμήματα της Θράκης, της Δυτικής Μακεδονίας και ενδεχομένως της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Δυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας. - 
Διατήρηση του Μελτεμιού στο Αιγαίο, με μέγιστες εντάσεις μεταξύ 5 και 7Bf στα κεντρικά, Νότια και Ανατολικά τμήματα του αρχιπελάγους. Γενικά ασθενείς, μεταβλητών, διευθύνσεων, άνεμοι στις υπόλοιπες περιοχές, με τυπικές εντάσεις 2-4Bf. -Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. 
Οι μέγιστες τιμές στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα αναμένεται να κυμανθούν στα επίπεδα των 33°C/38°C, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να σημειώνονται στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, τον Θεσσαλικό κάμπο και την κεντρική Μακεδονία.  

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 -
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις κατά την διάρκεια των "θερμών" ωρών της ημέρας σε κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας. Μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, και ενδεχομένως της Ανατολικής Μακεδονίας, της Δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, της κεντρικής και Δυτικής Πελοποννήσου. -
Διατήρηση του Μελτεμιού στο Αιγαίο, ιδιαίτερα στα κεντρικά, Νότια και Ανατολικά τμήματά του όπου θα πνέει με ένταση μεταξύ 4Bf και 6Bf, και τοπικά 7Bf -
Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας - Οι μέγιστες τιμές στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα αναμένεται να κυμανθούν στα επίπεδα των 34°C/38°C, τοπικά μέχρι 39°C, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να σημειώνονται στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, τον Θεσσαλικό κάμπο και την κεντρική Μακεδονία.  

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 (εορτασμός της Παναγίας) -

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας. Τοπικές καταιγίδες τις "θερμές" ώρες της ημέρας σε τμήματα της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και ιδιαίτερα στα ορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.  - 
Σταδιακή ενίσχυση του Μελτεμιού το οποίο θα πνέει στο Αιγαίο με ένταση 4-6Bf, από το μεσημέρι 7Bf και τοπικά 8Bf, και στο Ιόνιο από Βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 4-6Bf. - Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην Ανατολικής και Νότια Ελλάδα. 
Ανεπαίσθητη η πτώση της θερμοκρασίας στην Δυτική Ελλάδα. -Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες για ταχεία εξάπλωση πυρκαγιών κυρίως στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα. 

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 -

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις "θερμές" ώρες της ημέρας σε ηπειρωτικά τμήματα της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας κατά την διάρκεια του απογεύματος. - 
Ενισχυμένο Μελτέμι στο Αιγαίο, και ιδιαίτερα στα κεντρικά και Νότια τμήματά του όπου θα πνέει με ένταση 6-8Bf. -Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην Ανατολική Ελλάδα. 
Υψηλές θερμοκρασίας στην Δυτική Ελλάδα όπου οι μέγιστες τιμές θα ξεπεράσουν σε αρκετές περιπτώσεις τους 35°C. -Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες για ταχεία εξάπλωση πυρκαγιών κυρίως στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα. 

Σαββατοκύριακο, 17-18 Αυγούστου 2013 -

Γενικά αίθριος καιρός. Ενδεχόμενο τοπικών καταιγίδων τις απογευματινές ώρες σε ηπειρωτικά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας. -
Διατήρηση του ενισχυμένου Μελτεμιού στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με μέση ένταση 5-7Bf και τοπικά 8Bf. Τάση σταδιακής εξασθένισης του Μελτεμιού από την Κυριακή το απόγευμα. -Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στην Δυτική Ελλάδα μεταξύ 33 και 38°C οι μέγιστες τιμές σε πεδινά τμήματα της ηπειρωτικής Ελλάδας. - 

http://www.inmeteo.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top