νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 11 : Ανάθεση έργου «∆ιαµορφώσεις κοινόχρηστων χώρων οικ. Βεναρνάδου, Μαµάδου & Μαρλά ∆Ε Πανόρµου».

Στον οικισµό Μαρλά, της Τοπικής Κοινότητας Πανόρµου ∆ηµοτικής Ενότητας Πανόρµου του ∆ήµου Τήνου πρόκειται να γίνουν εργασίες για τη διαµόρφωση κοινόχρηστου χώρου. Συγκεκριµένα θα διαµορφωθεί ο χώρος έξωθεν του πρώην ∆ηµοτικού Σχολείου Μαρλά µε χωµατουργικό µηχάνηµα. Θα χτιστούν πέτρινα τοιχάκια µήκους 9,00µ., ύψους 1,20µ. και πλάτους 0,50µ. προκειµένου να δηµιουργηθούν δύο µικρές εξέδρες. Τέλος θα τσιµεντοστρωθεί τµήµα του χώρου. Την τεχνική εποπτεία του έργου θα έχει η Τεχνική Υπηρεσία του ∆ήµου µας. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές.

Το κόστος για τις εργασίες διαµόρφωσης µε χωµατουργικό µηχάνηµα ανέρχεται στα 250,00€ ανά ηµέρα, για την κατασκευή των πέτρινων τοίχων ανέρχεται στα 55,00€ ανά τετραγωνικό µέτρο, ενώ για την τσιµεντόστρωση το κόστος ανέρχεται στα 127,00€ ανά κυβικό µέτρο.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται αναλυτικά οι τιµές για τις ανωτέρω εργασίες : Μετά από αυτά ο Πρόεδρος κάλεσε τα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά.

Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87.

Αποφασίζει Οµόφωνα

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «∆ιαµορφώσεις κοινόχρηστων χώρων οικ. Βεναρνάδου, Μαµάδου & Μαρλά ∆Ε Πανόρµου», στον ΑΦΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ & ΣΙΑ ΕΕ δ.τ.’’ΑΝΕΓΕΡΣΙΣ-∆ΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ’’, µε έδρα την Αθήνα, µε Αρ. ΜΕΕΠ: «17438» και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

Αναλυτικά οι τιµές των ανωτέρω εργασιών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3.Αναλαµβάνει πίστωση 6.799,87 € εις βάρος του Κ.Α. 30.7332.0003 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top