νεα κρητη totalfitness news

















Στους κοινόχρηστους χώρους του ∆ήµου πρόκειται να γίνουν διαµορφώσεις αυτών µε χωµατουργικό µηχάνηµα προκειµένου να γίνει δεντροφύτευση. Θα κατασκευαστούν ζαρντινιέρες σε κάποιους κοινόχρηστους χώρους από µικρά πέτρινα τοιχάκια. Επιπρόσθετα σε ορισµένους κοινόχρηστους χώρους θα καθαριστεί ο χώρος από τα παλιά χώµατα και φερτά υλικά και θα τοποθετηθεί νέο χώµα. Οι εργασίες αυτές θα γίνουν µε µηχάνηµα έργου. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές. 

Το κόστος για την διαµόρφωση των κοινόχρηστων χώρων ανέρχεται στα 2.300,00€ για την κατασκευή των ζαρντινιέρων το κόστος ανέρχεται στα 500,00€ ενώ για τον καθαρισµό από τα φερτά υλικά και τα χώµατα και την τοποθέτηση νέου χώµατος το κόστος ανέρχεται στα 3.062,07€.

Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήνου αποφάσισε ομόφωνα.:

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «∆ενδροφύτευση και ανάπτυξη Πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους», στον Αντώνιο Φώσκολο, Εµπειροτέχνη,µε έδρα την Τήνο µε Αρ. Μητρώου: «214» για έργα «Οδοποιίας και Οιδοµικά», και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου. 

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών. 

3.Αναλαµβάνει πίστωση 6.800,00 € εις βάρος του Κ.Α. 35.7332.0001 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top