νεα κρητη totalfitness news

dhthen-orgh-twn-boyleytwn-ths-sygkybernhshs-blepoyn-ston-syriza
Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλάκης
Σε άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση βουλευτών της συγκυβέρνησης στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.


Όπως λένε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο τσάρος της οικονομίας λειτουργεί ως σάκος του μποξ προκειμένου να προστατευθεί ο πρωθυπουργός ο οποίος έχει και την κύρια ευθύνη για την οικονομική πολιτική που χαράσσει και ακολουθεί  κυβέρνηση.
Στην Κουμουνδούρου δεν υπήρξε καμία έκπληξη όταν κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην Βουλή άκουσαν βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να επιτίθενται εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα για την φορολόγηση των ακινήτων και τους πλειστηριασμούς.
Μετά την αποκαθήλωση του υπουργού Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στις Βρυξέλλες  και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον του τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν και την επόμενη κίνηση που δεν άργησε να έρθει.
«Χωρίς πολιτικές πλάτες ο Γιάννης Στουρνάρας εμφανίζεται ως ο πλέον διαθέσιμος για να εισπράξει την δήθεν οργή των βουλευτών της συγκυβέρνησης οι οποίοι στην συνέχεια θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό που έχει συντάξει ο υπουργός Οικονομικών με τις ευλογίες του πρωθυπουργού» έλεγαν τα στελέχη της Κουμουνδούρου.
Όμως χαρακτηριστική είναι και η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος στην ομιλία του στην Βουλή είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της συγκυβέρνησης.
«Να τελειώσουν τα επικοινωνιακά κόλπα! Ο κ. Στουρνάρας είναι «τσάρος της οικονομίας» με εντολή Σαμαρά, με στήριξη Βενιζέλου και με ψήφο εμπιστοσύνης όλων των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν μπορείτε με κόλπα να κρύψετε ότι ετοιμάζεστε να πείτε «ναι» σε έναν Προϋπολογισμό Στουρνάρα-Σαμαρά-Βενιζέλου, Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει για πέμπτο χρόνο με copy-paste την ίδια καταστροφική συνταγή ύφεσης, μονόπλευρης λιτότητας, άδικης κατανομής των βαρών, διατήρησης ενός άδικου και αναχρονιστικού φορολογικού συστήματος και ενός σπάταλου, πελατειακού κράτους που ακολούθησαν με καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία και η Κυβέρνηση Παπανδρέου και η Κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Copy-paste» είναι. Στην ίδια συνταγή, στην ίδια σιδηροτροχιά. Και γι’ αυτό παρακολουθώ με θλίψη την προσπάθεια κάποιων, που στήριξαν την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, που τα «έδωσαν όλα» για να περάσει αυτή η πολιτική που ονομάστηκε «Μνημόνιο» και που έγλειφαν τον Γιώργο Παπανδρέου- και δεν μιλώ μόνο για πολιτικούς και Κόμματα, αλλά και για κανάλια- που τώρα προσπαθούν να φορτώσουν αυτήν την πολιτική στο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ακόμα και στις δικές τους δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει κεφάλι -εννοώ τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν ακόμα και στις εκπομπές τους. Και ο νοών νοείτω».


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top