νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 6 : Ανάθεση έργου «∆ιαµόρφωση χώρου πιλοτικής εγκατάστασης Άλµης»

Στο δηµοτικό χώρο όπου πρόκειται να εφαρµοστεί το πιλοτικό – ερευνητικό πρόγραµµα LIFE + (SOL-BRINE) και αφορά στην επεξεργασία της άλµης πρόκειται να γίνουν εργασίες διαµόρφωσης του χώρου προκειµένου να εγκατασταθούν τα µηχανήµατα για εφαρµογή του ανωτέρω προγράµµατος. Συγκεκριµένα µε τη χρήση χωµατουργικού µηχανήµατος πρόκειται να διαµορφωθεί ο χώρος και να τσιµεντοστρωθεί ώστε να εγκατασταθεί το κοντέινερ εντός του οποίου θα τοποθετηθούν τα µηχανήµατα για το πιλοτικό πρόγραµµα Άλµης καθώς και να τοποθετηθούν τα φωτοβολταϊκά. Η τσιµεντόστρωση θα γίνει µε µπετόν ποιότητας C 12-15 πάχους 13mm, περίπου 28,65 κ.µ. Με χωµατουργικό µηχάνηµα θα ανοιχθούν χαντάκια περιµετρικά του χώρου και θα τοποθετηθούν σωλήνες για την τοποθέτηση καλωδίων υπόγειου ηλεκτρικού ρεύµατος.

Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος για την διαµόρφωση του χώρου µε χωµατουργικό µηχάνηµα ανέρχεται στα 300,00€ ανά ηµέρα, το κόστος για την τσιµεντόστρωση ανέρχεται στα 130,00€ ανά κυβικό µέτρο, το κόστος για την διάνοιξη του χαντακιού µε χωµατουργικό µηχάνηµα ανέρχεται στα 20,00€ το τρέχων µέτρο ενώ το κόστος της τοποθέτησης των σωλήνων για το υπόγειο ρεύµα ανέρχεται στα 4,50€ το τρέχων µέτρο. Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου

Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87.

Αποφασίζει Οµόφωνα

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «Καθαρισµός ρείθρων µε χωµατουργικό µηχάνηµα ∆∆ Τριαντάρου», στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΡΜΑΟΥ ΟΕ, µε έδρα την Τήνο, εγγεγραµµένη στο Νοµαρχιακό Μητρώο του Νοµού Κυκλάδων για έργα «Οικοδοµικές εργασίες», µε Αρ. Μητρώου: «312» και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3.Αναλαµβάνει πίστωση 6.799,92 € εις βάρος του Κ.Α. 20.6262.0025του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top