νεα κρητη totalfitness news

Εντός του οικισµού Καρυά της ∆ηµοτικής Κοινότητας Τήνου πρόκειται να διαµορφωθεί τµήµα δηµοτικού δρόµου µήκους 60µ. και πλάτους 3,50µ. µε µηχάνηµα έργου προκειµένου να δοθούν οι σωστές κλίσεις. Σε όλο το µήκος και στο κέντρο του δρόµου θα κατασκευαστεί σκάλα από µπετόν πλάτους 0,70µ. ενώ δεξιά και αριστερά της σκάλας θα τσιµεντοστρωθεί µε οπλισµένο µπετόν ποιότητας C 16-20 πάχους 13mm. 


Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές. 


Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος για την διαµόρφωση του δρόµου µε χωµατουργικό µηχάνηµα ανέρχεται στα 183,80€ την ηµέρα, το κόστος για την κατασκευή της σκάλας ανέρχεται στα 240,00 € το κυβικό µέτρο ενώ το κόστος για την τσιµεντόστρωση ανέρχεται στα 160,00€ ανά κυβικό µέτρο. Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α.»


Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87.

Αποφασίζει Οµόφωνα 

 1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «∆ιαµόρφωση δρόµου οικ. Καρυάς», στον Μάρκο Φώσκολο, εµπειροτέχνη µε έδρα την Τήνο, εγγεγραµµένο στο Νοµαρχιακό Μητρώο του Νοµού Κυκλάδων για έργα «Οδοποιίας και Οικοδοµικά», µε Αρ. Μητρώου: «156» και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών. 

3.Αναλαµβάνει πίστωση 5.999,98€ εις βάρος του Κ.Α. 30.7323.0003 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top