νεα κρητη totalfitness news





Η ώρα της αλήθειας για την κλήρωση της Εθνικής στο ΜουντιάλΗ ώρα της αλήθειας για την εθνική Ελλάδος είναι στις 18:00 της Παρασκευής.

Ο στόχος που έθεσε ο Φερνάντο Σάντος, εκείνος της πρόκρισης από τον όμιλο, θα δείξει η κληρωτίδα κατά πόσο είναι εφικτός, κατά πόσο εύκολος ή δύσκολος.Στη Μπαΐα, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος και τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα.

Λίγο πριν από την κλήρωση θα γνωρίζουμε, αν τελικά τα γκρουπ δυναμικότητας από τα οποία θα σχηματιστούν οι όμιλοι, θα είναι εκείνα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Επί του παρόντος, η γαλανόλευκη βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά το αν θα παραμείνει εκεί, είναι αμφίβολο.

Το τέταρτο γκρουπ απαρτίζεται από ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης είναι υπεράριθμο και μια από τις εννιά ομάδες της Γηραίας Ηπείρου που βρίσκονται εκεί (υπάρχουν άλλες τρεις στο γκρουπ των επικεφαλής), θα μετακινηθεί στο δεύτερο, που έχει επτά, πιθανότατα όχι με ορισμό, αλλά μετά από επιπλέον κλήρωση, η οποία θα γίνει πριν την τελική διαδικασία.

Η ευρωπαϊκή ομάδα που θα μπει στο δεύτερο γκρουπ έχει συμφωνηθεί να μην μπορεί να κληρωθεί με ευρωπαϊκή ομάδα από το πρώτο (Ισπανία, Γερμανία, Βέλγιο ή Ελβετία), προκειμένου να μην υπάρξουν πάνω από δύο ευρωπαϊκές στον ίδιο όμιλο.

Στην αίθουσα, όπου θα διενεργηθεί η κλήρωση θα βρίσκονται 1.300 καλεσμένοι και 2.000 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ η σχετική διαδικασία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 193 χώρες.

Οι 32 ομάδες θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων και η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2014.


Τα μέχρι τώρα γκρουπ δυναμικότητας:


Επικεφαλής (1ο γκρουπ):

Βραζιλία
Αργεντινή
Κολομβία
Ουρουγουάη
Βέλγιο
Γερμανία
Ισπανία
Ελβετία

(8 ομάδες)

2ο γκρουπ:

Αλγερία
Καμερούν
Ακτή Ελεφαντοστού
Γκάνα
Νιγηρία
Χιλή
Ισημερινός

(7 ομάδες)

3ο γκρουπ:

Αυστραλία
Ιράν
Ιαπωνία
Νότια Κορέα
Κόστα Ρίκα
Ονδούρες
Μεξικό
ΗΠΑ

(8 ομάδες)

4ο γκρουπ:

Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Κροατία
Αγγλία
Γαλλία
Ελλάδα
Ιταλία
Ολλανδία
Πορτογαλία
Ρωσία

(9 ομάδες)
Γεια σου Ελλάδα! Καλή τύχη!



http://www.news.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top