νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 13: Ανάθεση έργου «Συντήρηση προστατευτικών τοίχων στον παραλιακό δρόµο από Τσαµπιά έως Κιόνια»

Στον παραλιακό δρόµο από Τσαµπιά έως Κιόνια πρόκειται να γίνουν επισκευαστικές εργασίες στα προστατευτικά τοιχία. Συγκεκριµένα θα συντηρηθούν τα τµήµατα λόγω ζηµιών από κακοκαιρία και λόγω παλαιότητας. Θα χτιστούν σε ορισµένα σηµεία πέτρες που έχουν φύγει, θα πλακοστρωθούν στο τελέιωµά τους και σε ορισµένα τµήµατα θα πέσει µπετόν λόγω διάβρωσης από την αλµύρα. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές.

Το κόστος για την συντήρηση των τοιχίων ανέρχεται στα 1.300,00€ για την πλακόστρωση στο τελείωµα τους το κόστος ανέρχεται στα 500,00€ ενώ για το µπετόν το κόστος ανέρχεται στα 1.044,83€.

Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87. 

Αποφασίζει Οµόφωνα 

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «Συντήρηση προστατευτικών τοίχων στον παραλιακό δρόµο από Τσαµπιά έως Κιόνια», στον Αντώνιος Φώσκολος, Εµπειροτέχνη,µε έδρα την Τήνο µε Αρ. Μητρώου: «214» για έργα «Οδοποιίας και Οιδοµικά», και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3.Αναλαµβάνει πίστωση 3.300,00€ εις βάρος του Κ.Α. 30.7323.0005 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης «Συντήρηση προστατευτικών τοίχων στον παραλιακό δρόµο από Τσαµπιά έως Κιόνια».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top