νεα κρητη totalfitness news

Σε τµήµατα του δικτύου ύδρευσης εντός πόλεως Τήνου πρόκειται να γίνουν εργασίες συντήρησης και επισκευής λόγω βλάβης. Συγκεκριµένα πρόκειται να ανοιχθεί χαντάκι µε χωµατουργικό µηχάνηµα, βάθους 0,60m και να τοποθετηθεί σωλήνα ύδρευσης µε Φ125 mm και 16 atm. Κατόπιν θα αλλαχθεί η παλιά σωλήνα και θα τοποθετηθεί νέα. Τέλος η σωλήνα θα καλυφθεί µε άµµο και θα σκεπαστεί µε µπετόν πάχους 0,15µ όπως ήταν πριν. Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές. 

 Για τις ανωτέρω εργασίες το κόστος ανέρχεται για τη: α. διάνοιξη τάφρων µε χωµατουργικό µηχάνηµα στα 18,10€ το τρέχων µέτρο, β. τοποθέτηση σωλήνα στα 4,50€ το τρέχων µέτρο,γ. κάλυψη σωλήνα µε άµµο στα 35,10€ το κυβικό µέτρο και δ. επίστρωση µε µπετόν στα 150,00€ το κυβικό µέτρο. Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α.

Μετά από αυτά ο Πρόεδρος κάλεσε τα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά. 

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τήνου αποφασίζει ομόφωνα και:

Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «Συντήρηση και επισκευή δικτύου ύδρευσης ∆Ε Τήνου», στην εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΜΑΟΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ εγεγραµµένη στο Νοµαρχιακό Μητρώο του Νοµού Κυκλάδων, µε Αρ. Μητρώου: «158» για έργα Οικοδοµικά, Οδοποιίας, Ύδρευσης-Αποχέτευσης, µε έδρα την Τήνο, και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου. 

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών. 

3.Αναλαµβάνει πίστωση 4.998,54 € εις βάρος του Κ.Α. 25.7336.0019 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top