νεα κρητη totalfitness news

mpailas perifereia
Υποψήφιος στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα είναι ο π. νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας. Αυτό προανήγγειλε στο δεύτερο σκέλος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Μπάιλας γνωστοποίησε ότι συμμετέχει σε διεργασίες για τη συγκρότηση ανεξάρτητου ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Ο π. νομάρχης Κυκλάδων, παρότι ερωτήθηκε σχετικά, δε θέλησε να αποκαλύψει ποιος θα είναι ο επικεφαλής αλλά και τα πολιτικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου εν δυνάμει συνδυασμού.

Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες του Cyclades24 αναφέρουν ότι πρόκειται για το συνδυασμό που προετοιμάζει ο δήμαρχος Λειψών Μπενέτος Σπύρου και ότι ο κ. Μπάιλας προορίζεται για τη θέση του υποψηφίου χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Άλλωστε, μετά το απαλλακτικό βούλευμα για την υπόθεση του σκανδάλου της Πολεοδομίας Σύρου (διαβάστε εδώ) έχει ανοίξει ο δρόμος για τη συμμετοχή του κ. Μπάιλα στις περιφερειακές εκλογές.

«Ότι φτιάξαμε σε 8 χρόνια το έχουν καταστρέψει»

Μάλιστα, ο π. νομάρχης άφησε σοβαρές αιχμές σε βάρος της σημερινής περιφερειακής αρχής του Γιάννη Μαχαιρίδη, τονίζοντας μεταξύ των άλλων: «Σήμερα, η Περιφέρεια είναι σα να μην υπάρχει. Πρέπει να αποκτήσει τη χαμένη της οντότητα. Ότι φτιάξαμε μέσα στα 8 χρόνια που ήμουν νομάρχης Κυκλάδων, τα κατέστρεψαν σ’ αυτά τα τρία χρόνια. Μας τα πήρε όλα πίσω το κράτος και κανείς δε μιλάει».
Ο κ. Μπάιλας τόνισε ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, θα είναι σε θέση να αναφερθεί με περισσότερες λεπτομέρειες για τον εν δυνάμει συνδυασμό στον οποίον θα συμμετέχει.

Γιατί εγκατέλειψε την προσπάθεια του Δήμου

Πάντως, ο κ. Μπάιλας επιβεβαίωσε ότι αρχική του πρόθεση ήταν να καταρτίσει ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. Όπως είπε, στόχος του ήταν να διοικήσει το Δήμο για μία και μοναδική θητεία, να βάλει κάποιες σωστές βάσεις και να παραδώσει τη σκυτάλη σε νεότερους. Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε εξασφαλίσει τη συνεργασία σημαντικού αριθμού στελεχών που θα συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του. 
Μάλιστα, μοίρασε στους δημοσιογράφους τους βασικούς άξονες του προγράμματος που είχε καταρτίσει, το οποίο χαρακτήρισε τολμηρό που συμπεριελάμβανε πολλές ρίξεις, τονίζοντας ότι μόνο αν υπήρχε ενότητα, ομοψυχία και κοινό ψηφοδέλτιο θα μπορούσε να υλοποιηθεί.  

Αυτός κατά τον κ. Μπάιλα ήταν και ο λόγος που αναθεώρησε τις αποφάσεις του και εγκατέλειψε τον αρχικό του στόχο να κατέλθει στο Δήμο, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεση και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ήδη έχουν εμφανιστεί 4-5 εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι.

Προτροπή για ενιαίο ψηφοδέλτιο

«Η πλειοψηφία των δημοτών της Σύρου ζητά ενιαίο ψηφοδέλτιο στο Δήμο. Ο αριθμός των υποψηφίων που έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το Δήμο είναι υπερβολικός. Στερεί τον τόπο από το όραμα. Προτρέπω τους υποψηφίους δημάρχους να παραμερίσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, να συναινέσουν και να πάνε όλοι μαζί ενωμένοι στις εκλογές. Εγώ θα είμαι δίπλα τους σε ότι μου ζητηθεί», είπε μεταξύ των άλλων ο κ. Μπάιλας στέλνοντας μήνυμα προς όλους τους εν δυνάμει υποψήφιους δημάρχους για την κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης. 

http://www.cyclades24.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top