νεα κρητη totalfitness news

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ


Δεν είναι τυχαίο ότι η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού είναι πάντα την Ανοιξη .Η εποχή αυτή φέρνει τη ζωή στη φύση ,τη δροσιά ,την ομορφιά . Ετσι μετά  τον πόνο του πάθους ,έρχεται η Ανάσταση ,το φώς του Χριστού ,για να φωτίσει και να διώξει κάθε σκιά μελαγχολίας απ τη ζωή μας, όσων βέβαια πιστεύουμε σ Αυτόν ..Γιατί το Φως είναι η θεϊκή αγάπη που απλώνεται , σκεπάζει και εξαφανίζει κάθε τι σκιερό και γκρίζο .

Γεννήθηκε με το άστρο της Βηθλεέμ, να λάμπει και να φωτίζει τον κόσμο και ανασταίνεται μέσα στο φως της Αγάπης Του για τον άνθρωπο .‘’ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ  ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ‘’ μας προσκαλεί η εκκλησία μας .Πάρτε το ανέσπερο φως και πορευθείτε στη ζωή σας μέσα σ αυτό. Μέσα στο μεγαλείο της απεραντοσύνης του ελέους του Θεού .

Μέσα στην απεραντοσύνη της αγάπης και της ελπίδας .
Ο Παράδεισος που όλοι προσδοκούμε είναι το Πρόσωπο και το Φως του Θεού και είμαστε πλασμένοι για εκεί .Θα ακολουθήσουμε ,λοιπόν, το Ανέσπερο Φως ή θα κλείσουμε τα μάτια και θα οδηγηθούμε στο σκοτάδι ,στο αδιέξοδο ,στην απελπισία ?

Δεν είναι τυχαία η κρίση που έχει απλωθεί σ όλη τη γή . Το σχέδιο είναι προμελετημένο εδώ και πολλά-πολλά χρόνια .Η Νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί με οιονδήποτε τρόπο να σβήσει το ΦΩΣ ,την ΕΛΠΙΔΑ απ τους ανθρώπους για να τους καθυποτάξει.

Όμως ο αρχηγός της ζωής μας είναι το ΦΩΣ, ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που βγήκε από τον τάφο και νίκησε τον θάνατο και ζεί στην Ουράνια Βασιλεία και από κεί μας οδηγεί!
Τα λευκά κεριά που θα ανάψουμε από το Αγιο Φως το βράδυ της Ανάστασης μας υπενθυμίζουν ,ότι η ζωή μας θα πρέπει να είναι φωτεινή ,να ακτινοβολεί και να παρηγορεί τις ψυχές που έχουν πέσει στην θλίψη ,στον πόνο και στην απελπισία .

Η δουλειά μας είναι αυτή, του Σίμωνα Κυρηναίου ,να τους βοηθήσουμε να σηκώσουν το σταυρό τους .Να γίνουμε τα στηρίγματα τους, στους αδύνατους μίσχους ενάντια στον δυνατό βοριά .Τότε μόνο έχει σημασία το φως που θα κρατήσουμε την Ανάσταση. Το Ανέσπερο Φως που θα λαμπρύνει και θα χρωματίσει τη ζωή τη δική μας αλλά και των γύρω μας ,που θα μας γεμίσει ασφάλεια ,ελπίδα και θα ομορφύνει  την πορεία μας στη  Γή ……

Κ Α Λ Η    Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η


Γ.Πλυτά 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top