νεα κρητη totalfitness news

Όπως όλα δείχνουν ακόμη ένας Κυκλαδίτης ποδοσφαιριστής θα διαπρέψει με τα χρώματα μία μεγάλης ομάδας στα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος για τον Τηνιακής καταγωγής Γιάννη Βιδάλη, ο οποίος μόλις στα 17 (1997) του χρόνια συμμετείχε στην αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στον Πανναξιακό, με τον Τραϊανό Δέλλα να του δίνει μάλιστα την ευκαιρία να αγωνιστεί ως αλλαγή για 1η φορά στην ανδρική ομάδα και τον μικρό να την «αρπάζει από τα Μάλια», καθώς εκτός της άψογης του παρουσίας και απόδοσης, κατάφερε να δημιουργήσει και να σερβίρει το 3ο γκολ της ομάδας του, στον επίσης 17χρονο και πρωτοεμφανιζόμενο Βλαχομήτρο.

Μετά από ρεπορτάζ που έκανε η δημοσιογράφος του aek1924.gr και συνεργάτιδα μας Μαρία Τσίχλα προέκυψε ότι ο πατέρας του Γιάννη Βιδάλη έχει καταγωγή από την Τήνο, ενώ ο Γιάννης έχει αποκτηθεί από την Μεταμόρφωση πριν από 6 χρόνια και έχει περάσει από όλα τα τμήματα Υποδομής της Ένωσης.

Αγωνίζεται ως δεξί μπακ και πολλές φορές και ως αμυντικό χαφ. Διακρίνεται για τα επιθετικά του στοιχεία που διαθέτει, πράγμα που έδειξε άλλωστε και στον αγώνα κόντρα στον Πανναξιακό. Φέτος ο Γιάννης Βιδάλης ανήκε στο τμήμα κ18 της ΑΕΚ, αλλά λόγω του ότι το συγκεκριμένο τμήμα δεν συμμετείχε σε κανένα πρωτάθλημα, αγωνιζόταν με το τμήμα κ17, με το οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Πηγή: sportcyclades.gr 




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top