νεα κρητη totalfitness news


Ερμούπολη, 27-5-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ευρωεκλογές 2014 - Η Σύρος δεύτερη φορά δείχνει το δρόμο αριστερά»


Δύο μέρες μετά τις Ευρωεκλογές, θέλουμε να χαιρετίσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες της Σύρου, που για μια ακόμα φορά αντιστάθηκαν στην προπαγάνδα του τρόμου που με τεράστια επιμονή προσπαθούσαν οι  συγκάτοικοι της κυβέρνησης και οι συνέταιροι τους στα ΜΜΕ να μεταδώσουν στον κόσμο ενόψει της επικείμενης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, και έδειξαν τον δρόμο … αριστερά.

«Η Ελλάδα έδειξε τον δρόμο πρώτη φορά αριστερά», ο πολιτικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιτεύχθηκε, αλλά οι δύο στυλοβάτες της μνημονιακής πολιτικής, ΝΔ και -το μασκαρεμένο ως ΕΛΙΑ- ΠΑΣΟΚ, έχασαν συνολικά πλέον των 11 ποσοστιαίων μονάδων, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θέση που εδώ και πολύ καιρό διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία της κυβερνητικής πολιτικής με τη βούληση των πολιτών. Οι πολίτες έστειλαν ένα ισχυρό και ευανάγνωστο μήνυμα στην κυβέρνηση, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Όσο και αν προσπαθούν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος να εμφανίζονται ως «νικητές» (!), η κυβέρνηση τους δεν έχει πλέον ούτε την πολιτική ούτε την ηθική νομιμοποίηση να συνεχίσει την πολιτική της λιτότητας, να εφαρμόσει νέα μέτρα που επιμελώς έχει κρυμμένα στο συρτάρι, της ασύδοτης ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος.

Επειδή οι μέρες που θα έρθουν, όσο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν την καταστροφική τους πολιτική, θα είναι δύσκολες και ίσως απαιτηθούν νέοι αγώνες για να υπερασπίσουμε τα αυτονόητα: την εργασία, τα δημόσια αγαθά (νερό, ενέργεια, ακτές), τη δημόσια υγεία και παιδεία, καλούμε όλους τους πολίτες που συναντηθήκαμε στην κάλπη των ευρωεκλογών, να μην εφησυχάσουν και να είναι παρόντες σε όποιον αγώνα απαιτηθεί … μέχρι την τελική ανατροπή.



ΣΥΡΙΖΑ Σύρου


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top