νεα κρητη totalfitness news

 Πρόσκρουση του ''SPEEDRUNNER ΙΙΙ'' στην προβλήτα της Μήλου(Video)
Για όσους δεν ταξιδεύουν συχνά στις Κυκλάδες το βίντεο με το πλοίο που δυσκολεύεται να δέσει
στο λιμάνι, ίσως φαντάζει ως κάτι ιδιαιτέρως τρομακτικό και σπάνιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που οι Κυκλάδες ζουν το ίδιο έργο.
Ένα βίντεο που πραγματικά προκαλεί σοκ και φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων. 
Δείτε πώς το πλοίο "SPEEDRUNNER ΙΙΙ" επιχειρεί να προσεγγίσει το λιμάνι του Αδάμαντα στην Μήλο , ενώ στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ. 
Δείτε με ποιο τρόπο κατάφεραν να δέσουν το πλοίο στο λιμάνι διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή και κάνοντας και «μπάνιο».
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας το Speedrunner III προσέκρουσε, τις μεσημβρινές ώρες, κατά τη διαδικασία χειρισμών απόπλου του για ασφαλές αγκυροβόλιο, στον προβλήτα του κεντρικού λιμένα ''ΑΔΑΜΑΝΤΑ'' Μήλου, με αποτέλεσμα την πρόκληση μικρής ζημιάς στο πρωραίο τμήμα του.
Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε εισροή υδάτων, ενώ στο πλοίο επέβαιναν μόνο τα μέλη του πληρώματος.
Από τη Λιμενική Αρχή Μήλου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''SPEEDRUNNER ΙΙΙ'', ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου για λιμένες Σίφνου, Σερίφου και Πειραιά την 18.00 αντί της προγραμματισμένης 16.35.

 Βίντεο: Αρης Δελιβασιλείου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top