νεα κρητη totalfitness news

Δειτε ενα τηνιακο σπιτι σαν βγαλμενο απο... ονειρο!! Απλα μαγικο!!
Μέσα στην μοναδικά κατανυκτική ατμόσφαιρα της Τήνου, κάπου στον παραδοσιακό οικισμό του Τριαντάρου,  οι Zege Architects ένωσαν δύο πέτρινα κτίρια εις σάρκαν μία, δημιουργώντας μία
εξοχική κατοικία πλήρως εναρμονισμένη με το τοπίο και το αρχιτεκτονικό παρελθόν του νησιού.
Πρόκειται για το σπίτι που θα σε κάνει αθεράπευτα ρομαντικό, θα θέλεις να περπατάς ξυπόλητος όλη μέρα, να ρεμβάζεις ατελείωτες ώρες φιλοσοφώντας στην βεράντα (ενώ η θέα σου κόβει ανάσα) και να δηλώνεις έτοιμος να παρατήσεις την αγχωτική ζωή της πόλης και να μετακομίσεις μόνιμα εκεί στρέφοντας την καριέρας σου στην κηπουρική και το ψάρεμα!


Η ανάγκη για easy of living της ιδιοκτήτριας και interior designer Marylin Katsaris διαβάζεται τόσο στον εσωτερικό σχεδιασμό όσο και στην απλότητα της αισθητικής της.


Η λευκή τσιμεντοκονία έντυσε σχεδόν όλες τις επιφάνειες αφήνοντας λίγο χώρο για άλλα υλικά και χρώματα.


Η κουζίνα, οι βάσεις του καναπέ και των κρεβατιών σαν φυσική συνέχεια του δαπέδου συνδυάζονται με φυσικό ξύλο, λευκές, μαύρες και mint αποχρώσεις σε συσκευές και μικροέπιπλα.
Στο μπάνιο ο βράχος , η φωτεινότατη τυρκουάζ τσιμεντοκονία και οι μπρονζέ λεπτομέρειες σου επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεσαι στις Κυκλάδες.



Τέλος, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά είναι μοναδικά με την προσωπική τους ιστορία και επιλεγμένα πολύ συγκεκριμένα το κάθε ένα για τη θέση του. Η αισθητική προσέγγιση είναι χαλαρή, ανοιχτή και φρέσκια και η τελική εικόνα αυτού του σπιτιού απλά ονειρεμένη!
Πηγή: http://cosmo.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top