νεα κρητη totalfitness news



Η Υγεία των κατοίκων της Σαντορίνης θυσία στο βωμό του Μνημονίου.

Εδώ και ένα χρόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή την επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει η Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας βουλευτής Α Αθηνών κ. Έλενα Κουντουρά και η Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος βουλευτής Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή στο νοσοκομείο Θήρας καλούσαν την Μνημονιακή Κυβέρνηση να κάνει τα αυτονόητα ζητούσαν δηλαδή την λειτουργία του νοσοκομείου, ενός νοσοκομείου που κόστισε στον Ελληνικό λαό δεκατέσσερα ( 14) εκατομμύρια ευρώ και οι κυβερνώντες το είχαν μετατρέψει σε φάντασμα.


Αξίζει να σημειώσουμε πως την Σαντορίνη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού την επισκέπτονται πάνω από δυο (2)εκατομμύρια τουρίστες και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνει καθημερινά μάχες χωρίς ιατροφαρμακευτικό υλικό προκειμένου να καλύψει της ανάγκες τον πολιτών και τον τουριστών .


Στις 10 Απριλίου 2013, η Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε φέρει το θέμα στη βουλή με ερώτησή της προς τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη. Στην ερώτηση ανέφερε ότι το κτήριο και ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου Θήρας έχει αποκτηθεί αποκλειστικά με δημόσιους πόρους, και ανήκει στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ). Η ΑΕΜΥ, για τις ευθύνες μη λειτουργίας του νοσοκομείου, κάνει λόγο για υποχρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας, καθώς με βάση την Οικονομική της Έκθεση για το 2012, η λειτουργία της μονάδας προγραμματιζόταν για το 2013, με την προϋπόθεση ότι θα εκδίδονταν οι απαραίτητες κυβερνητικές αποφάσεις, κάτι που προφανώς μέχρι και σήμερα δεν έγινε.


Πριν το νοσοκομείο της Θήρας εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και γίνει ένα ακόμα δώρο στα χέρια ιδιωτών ζητούμε να λειτουργήσει το νοσοκομείο. Να υπογραφεί κατ εξαίρεση σύμβαση ώστε να μπορεί να εισπράττει και μέσω των ασφαλειών των τουριστών που επισκέπτονται το νησί χρήματα για τις παροχές προσφέρει. 


Προτείνουμε την θέσπιση κάρτας υγείας μέσω των tour operator για όσους τουρίστες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης επισκέπτονται το νησί. 


Σήμερα ένας Τουρίστας πέθανε κατά την διάρκεια της αερομεταφοράς του στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου γιατί στην Θήρα δεν μπορούσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες αύριο τι άλλο μας περιμένει;

Ανεξάρτητοι Έλληνες Νομού Κυκλάδων

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top