νεα κρητη totalfitness news

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

ΠΡΟΣ:

1) Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.
2) Τον Δήμαρχο Τήνου.

3) Τον Πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας  Τήνου.

4) Τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων.


Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 24η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και  ώρα 19.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :


ΘΕΜΑ  1ο:

Έγκριση ένταξης της πράξης «Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του πολίτη Δήμου Τήνου», με κωδικό MIS 483860, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη & Νήσοι  Αιγαίου»  και αναμόρφωση προϋπολογισμού οικον. έτους 2014 του Δήμου Τήνου.

ΘΕΜΑ 2ο:
Έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης : «Κατασκευή έργων υποδομής  σε περιοχές του εγκεκριμένου σχεδίου Δήμου Τήνου».

ΘΕΜΑ  3ο:

Λήψη απόφασης για προσωρινή διακοπή και παράταση του έργου : «Διαμόρφωση της εισόδου του παραδοσιακού οικισμού Πύργου Τήνου και δημιουργία μικρού πάρκου».

ΘΕΜΑ  4ο:

Λήψη απόφασης για παράταση συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου : Προσθήκη νέου διώροφου σχολικού κτιρίου με υπόγειο».

ΘΕΜΑ  5ο:

Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου : «Αποκατάσταση του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α.) στη θέση Μάρμαρα της Τοπικής Κοινότητας Δύο Χωρίων του Δήμου Τήνου».

ΘΕΜΑ  6ο:

Εξέταση αιτημάτων του Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας & Ταμείου του Δήμου Τήνου.

ΘΕΜΑ  7ο:

Έγκριση απολογισμού εσόδων και εξόδων, οικον. έτους 2013, του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου».

ΘΕΜΑ  8ο:

Έγκριση απολογισμού εσόδων και εξόδων, οικον. έτους 2013, του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία  «Πνευματικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ».

ΘΕΜΑ  9ο:

Λήψη απόφασης για την ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Ψητοπωλείο», του Κωνσταντίνου Μύτα του Λάμπρου, το οποίο βρίσκεται εντός πόλεως Τήνου και συγκεκριμένα  στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

ΘΕΜΑ  10ο:

Λήψη απόφασης για την ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Ψητοπωλείο – Ταβέρνα – Πιτσαρία», της Αγγελικής Λεβαντή του Δημητρίου, το οποίο βρίσκεται εντός πόλεως Τήνου και συγκεκριμένα  στην οδό Θ. Αφεντούλη.

ΘΕΜΑ  11ο:

Λήψη απόφασης για την ανάκληση ή μη  της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Εστιατόριο – Ψησταριά», του Κρητικού Ιωάννη του Φραγκίσκου, το οποίο βρίσκεται εντός πόλεως Τήνου και συγκεκριμένα  στην οδό Φρ. Παξιμάδη.

ΘΕΜΑ  12ο:

Ανανέωση  άδειας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Ταβέρνα», του Κωνσταντίνου Κροντηρά του Παναγιώτη, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Τσαμπιά του Δήμου Τήνου.

ΘΕΜΑ  13ο:

Λήψη απόφασης  ορισμού Προέδρου & εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων για τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Άρθρο 50 του Ν. 1566/85).

ΘΕΜΑ 14ο:

Ορισμός αρμοδίου οργάνου, για τη σφράγιση και την εκτέλεση διοικητικών πράξεων όλων των  καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεων δικαιοδοσίας του Δήμου Τήνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου  80 παρ. 7 του Δ.Κ.Κ.

ΘΕΜΑ 15ο:
Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, στην επιτροπή ελέγχου των επιχειρήσεων που υπάγονται στο τέλος διαμονής παρεπιδημούντων και στο τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 και 7 του Ν. 1080/80, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σε συνδυασμό με την Υ.Α. 5214/1985.

ΘΕΜΑ 16ο:

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Σφαγείου – Ελαιοτριβείου Νήσου Τήνου.

ΘΕΜΑ 17ο:

Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου, στην Α/θμια & Β/θμια Επιτροπή επιχειρήσεων επεξεργασίας ζωικών προϊόντων (Άρθρο 15 του Ν. 1579/1985).

ΘΕΜΑ 18ο:

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία  «Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου».

ΘΕΜΑ 19ο:

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Δήμου Τήνου».

ΘΕΜΑ 20ο:

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΘΕΜΑ 21ο:
Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΘΕΜΑ 22ο:

Συγκρότηση συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Άρθρο 13. παρ.3  Ν. 3013/2002).

ΘΕΜΑ 23ο:

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τήνου, στις Γενικές Συνελεύσεις και στα Διοικητικά Συμβούλια της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων Α.Ε.

ΘΕΜΑ 24ο:

Έγκριση πρακτικού διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για επιτροπές εργασιών – υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014.

ΘΕΜΑ 25ο:
Έγκριση πρακτικού διενέργειας δημόσιας κλήρωσης και ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής για την  «Προμήθεια αυτόνομων συστημάτων επεξεργασίας νερού».

ΘΕΜΑ 26ο:
Εξουσιοδότηση Ταμειακής Υπηρεσίας για διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών.



Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


ΙΩΑΝΝΗΣ  ΣΙΩΤΟΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top