νεα κρητη totalfitness news


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ»

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μας ως νέα δημοτική αρχή επιχειρήσαμε να ανοίξουμε το κλειστό γυμναστήριο. Δυστυχώς, όμως, η εν λόγω αθλητική εγκατάσταση δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας - παρότι εγκαινιάστηκε προεκλογικώς από την τότε δημοτική αρχή (νυν μείζονα μειοψηφία)
- καθώς δεν έχουν λυθεί βασικά λειτουργικά ζητήματα, όπως η παράδοση της από την ανάδοχο εταιρεία και κυρίως η προμήθεια και εγκατάσταση πυροσβεστικού συγκροτήματος για να αποκτηθεί το επιβαλλόμενο από την ισχύουσα νομοθεσία πιστοποιητικό πυρασφάλειας.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι ανωτέρω διαδικασίες [που κατά τις (πιο αισιόδοξες) προβλέψεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας θα διαρκέσουν τουλάχιστον δυο μήνες], επιχειρούμε, παράλληλα, να καταρτίσουμε τον απαιτούμενο κανονισμό που θα διέπει τη λειτουργία του κλειστού μας γυμναστηρίου.
Στα πλαίσια αυτά, την 12.09.2014,έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Τήνου συνάντηση των Δημάρχου Τήνου κ. Σίμου Ορφανού και Προέδρου του Δ.Σ. Τήνου κ. Γιάννη Σιώτου με τους κ.κ. Εμμανουήλ Βέρσαλη Πρόεδρο του ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ, Νικόλαο Μαραγκό Γ. Γραμματέα αυτού και Ειδικό Γραμματέα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, Αντώνιο Βιδάλη προπονητή του σωματείου αυτού καθώς και την κ. Μαίρη Δέλατολα Πρόεδρο του Α.Ο. Ποσειδώνα αλλά και την προπονήτρια του εν λόγω συλλόγου κ. Στέλλα Δελατόλα.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής σχετικά με την επεξεργασία του υπό κατάρτιση κανονισμού λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και άλλων ζητημάτων που άπτονται της λειτουργίας αυτού. Ο Πρόεδρος δε του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αποστείλει στους ανωτέρω σχέδιο του υπό κατάρτιση κανονισμού για να υποβάλλουν τυχόν τροποποιήσεις, προσθήκες, βελτιώσεις και εν γένει τις απόψεις τους επ’ αυτού. Η συνάντηση διήρκησε περίπου δυο ώρες και ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και ουσιαστική. Οι εκπρόσωποι των ως άνω αθλητικών σωματείων & φορέων ενέκριναν σχεδόν στο σύνολο του τον υπό κατάρτιση κανονισμό και άπαντα τα μέρη προγραμμάτισαν νέα συνάντηση προσεχώς για να ρυθμιστούν περαιτέρω λεπτομέρειες.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top