νεα κρητη totalfitness news


Αν κάποιος θελήσει να πάει από τα νησιά αυτά προς την Τήνο, τότε πρέπει να πάει στη Σύρο, να διανυκτερεύσει και την επομένη το μεσημέρι να πάρει το πλοίο από Σύρο για Τήνο ή να πάει στον Πειραιά και να πάρει από εκεί η από Ραφήνα το πλοίο για Τήνο. Αυτό γίνεται το έτος 2014μ.Χ!

Συχνά, όπως διαβάζω, γίνονται συνέδρια, συσκέψεις, συνεδριάσεις για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι πάντα επιτυχείς, και λύνουν σχεδόν όλα τα προβλήματα εκτός από το πρόβλημα για το οποίο γίνονται αυτές οι συναντήσεις. Κάθε φορά παίρνονται αποφάσεις που όμως ποτέ δεν εφαρμόζονται, διότι περιμένουν τις άλλες αποφάσεις των επόμενων συνεδρίων και συνεδριάσεων που ελπίζουν να είναι τελειότερες. Αλλά επειδή το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού, χάνουμε και το καλό!


Παλιά όταν τα πλοία μας αποχαιρετούσαν στο τέλος του καλοκαιρού, δείχνοντας την ευγένειά τους και τη χαρά τους που μας εξυπηρέτησαν, κατά τη γνώμη τους βέβαια, σφύριζαν παρατεταμένα. Τώρα πια δεν σφυρίζουν, ίσως επειδή ντρέπονται για το χάλι και την απομόνωση που αφήνουν στα Κυκλαδονήσια και όχι μόνο! Εκτός από μερικά που «σφυρίζουν αδιάφορα».

Προσωπικά το μόνο που μπορώ να κάνω και το κάνω δυστυχώς συχνά, είναι να υπενθυμίζω αυτό το χάλι και το κάνω αυτό διότι συχνά είμαι θύμα, όλοι ξέρουν τι σημαίνει Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου κλπ.

Ας κάνουν επί τέλους κάτι και όσοι, εκτός από το να γράψουν, μπορούν και να παρέμβουν δυναμικά και αποτελεσματικά.

ΠΗΓΗ: www.kantam.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top