νεα κρητη totalfitness news



Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά, στην εξοχή!
Αλλά μην πάμε έτσι, χωρίς καλούδια. Ας ετοιμάσουμε κάτι ιδιαίτερο για το καλωσόρισμα. Και τι πιο ιδιαίτερο από ένα κοκτέιλ;
Μπες στην κουζίνα και φτιάξε μόνη σου, ποτά που θα ξετρελάνουν εσένα και την παρέα σου. Δε χρειάζεσαι πολύ ώρα! Πρέπει απλά να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και τις συνταγές που βρήκαμε στο cookbox. Επίσης, να είσαι σίγουρη ότι αύριο δεν έχεις κάποια δουλειά να κάνεις, γιατί θα έχεις hangover.

Cocktail με gin, σόδα και αγγούρι

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 170 ml Gin, λάιμ 2 φέτες, σόδα 1 ολόκληρο κουτάκι, αγγούρι 4 φέτες όσο πιο λεπτές γίνεται, 2 κλαράκια μέντα για γαρνίρισμα.
Εκτέλεση: Γεμίστε 2 χαμηλά ποτήρια με πάγο και συνδυάστε το Gin με τη σόδα και τις φέτες αγγούρι. Στύψτε σε κάθε ποτήρι από μια φέτα lime και ανακατέψτε. Γαρνίρετε με ένα κλωναράκι μέντας.

Cocktail με Gin και Φράουλες

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 5 γρ. ζάχαρη ή 1/2 κ.γ., λάιμ 1 φέτα, 3 φράουλες 2 κομμένες σε φέτες και μια ολόκληρη για γαρνίρισμα, 90 ml Gin, σόδα, 1 κλαράκι μέντα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση: Σε ένα ψηλό ποτήρι βάλτε το χυμό από τη φέτα lime και τη ζάχαρη και πιέστε το με ένα γουδοχέρι ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε τις κομμένες φράουλες και ανακατεύουμε ελαφρά. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο και προσθέτουμε το Gin. Γεμίζουμε το υπόλοιπο ποτήρι με σόδα και σερβίρουμε με το κλαδάκι μέντας και την φράουλα.

Pomegranate Tequila

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 20 ml Grand Marnier, 60 ml τεκίλα, 30 ml χυμός ρόδι, 20 ml φρέσκο χυμό λάιμ, 10 ml γρεναδίνη, λάιμ 1 φετούλα για τη διακόσμηση, 10 γρ. ζάχαρη για τη διακόσμηση.
Εκτέλεση: Τοποθετούμε όλα μας τα υλικά σε ένα σέικερ και ανακινούμε καλά. Παίρνουμε ένα ποτήρι του μαρτίνι και βρέχουμε το χείλος του με τη φέτα του λάιμ. Βουτάμε το βρεγμένο χείλος στη ζάχαρη. Μεταφέρουμε το ποτό μας από το σέικερ στο ποτήρι που έχουμε διακοσμήσει.

Ginger Grapefruit Sparkler

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 30 ml χυμός grapefruit, 15 ml λικέρ τζίντζερ, 90 ml αφρώδης οίνος
Εκτέλεση: Αναμιγνύουμε το χυμό και το λικέρ σε ένα ποτήρι σαμπάνιας Προσθέτουμε τον αφρώδη οίνο μέχρι να γεμίσει το ποτήρι.

Chocolate Martini

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 40 ml λικέρ σοκολάτα, 40 ml crème de cacao, 10 ml vodka vanilla, 70 ml. γάλα, 10 ml σιρόπι σοκολάτας για τη διακόσμηση
Εκτέλεση: Τοποθετούμε τα υλικά μας σε ένα σέικερ μαζί με παγάκια και ανακινούμε καλά ώστε να αναμιχθούν. Παίρνουμε ένα ποτήρι του μαρτίνι και το περιχύνουμε εσωτερικά με το σιρόπι της σοκολάτας. Μεταφέρουμε το ποτό μας απο το σέικερ στο ποτήρι που έχουμε διακοσμήσει και σερβίρουμε αμέσως.

Pina Colada

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 500 γρ. κομπόστα ανανά, 300 ml. γάλα ινδικής καρύδας, 240 ml ρούμι, 6 κεράσια μαρασκίνο.
Εκτέλεση: Κρατάμε στην άκρη 2 φέτες απο τον ανανά. Τον υπόλοιπο ανανά μαζί με το ζουμί τον τοποθετούμε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με το γάλα καρύδας και χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να αναμιχθούν καλά τα υλικά μας. Προσθέτουμε πάγο και το ρούμι και χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε σε ποτήρι του κοκτέιλ και γαρνίρουμε με τις φέτες ανανά και τα κερασάκια.

Βlackberry Mojito

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 1/4 ματσάκι δυόσμο ή 8 φυλλαράκια, 120 γρ. βατόμουρα, 15 ml απλό σιρόπι, 120 ml ρούμι, 60 ml φρέσκο χυμό λάιμ, σόδα
Εκτέλεση: Τοποθετούμε το φύλλα του δυόσμου ή της μέντας μαζί με τα βατόμουρα και το σιρόπι σε ένα σέικερ. Με την πίσω πλευρά ενός πιρουνιού πιέζουμε τα υλικά ώστε να βγάλουν όλα τα αρώματα τους. Προσθέτουμε πάγο,το ρούμι και το χυμό και ανακινούμε καλά. Σερβίρουμε το ποτό μας σε δύο ψηλά ποτήρια και προσθέτουμε τη σόδα. Προσθέτουμε πάγο αν θέλουμε.

Americano

 
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 30 ml Campari, 30 ml γλυκό βερμούτ, σόδα
Εκτέλεση: Τοποθετούμε όλα μας τα υλικά σε ένα ψηλό ποτηρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε πάγο και ανακατεύουμε ξανά.

Whilte Lady

 
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 50 ml Gin, 25 ml Cointreau, 50 ml χυμό λεμόνι
Εκτέλεση: Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ. Προσθέτουμε πάγο και ανακινούμε καλά για περίπου ένα λεπτό. Σερβίρουμε σε ένα παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι.

Screwdriver

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη.
Υλικά: 50 ml Vodka, 100 ml χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση: Αναμιγνύουμε τη βότκα και το χυμό σε ένα ψηλό ποτήρι. Προσθέτουμε πάγο και ανακατεύουμε καλά. Γαρνίρουμε με μια φετούλα πορτοκάλι.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top