νεα κρητη totalfitness news


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ


Φίλες και φίλοι, 

Θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι μαζί σας στην πανέμορφη Πάρο, δυστυχώς οι υποχρεώσεις με αναγκάζουν να είμαι στην Αθήνα. 

Αισθάνομαι όμως ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνούμε έστω και διαδικτυακά με αφορμή το 8ο συνέδριο των εμπορικών συλλόγων του νομού Κυκλάδων που διοργανώνει ο εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Πάρου- Αντιπάρου. 

Η Ελλάδα κατακτά μέρα με τη μέρα τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Με ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν, μοναδικό φυσικό πλούτο, περιβάλλον, σύγχρονες υποδομές, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, έθιμα, παραδόσεις και βεβαίως διαχρονική τουριστική κουλτούρα.

Το Αιγαίο και τα νησιά μας συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό τουριστών και βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες και πολιτικές μας.

Οι Κυκλάδες αποτελούν έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως και βεβαίως η Πάρος ξεχωρίζει για τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές της, την παραδοσιακή κυκλαδίτικη ομορφιά των οικισμών της, την πατροπαράδοτη σπιτική φιλοξενία.
Δίνουμε έμφαση στην αναβάθμιση των υποδομών, τη βελτίωση της ποιότητας, στην πολυθεματικότητα του τουρισμού και στην προώθηση των Ειδικών και Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για 12μηνο Τουρισμό.

Η Μεσόγειος θα έχει τα επόμενα χρόνια σημαντική ανάπτυξη στο Θαλάσσιο Τουρισμό.
Η Ελλάδα λόγω του νησιωτικού της συμπλέγματος, του Πολιτισμού αλλά και πολλαπλών προορισμών με ισχυρό brand name, γνωρίζει τα τελευταία χρόνια σημαντική ανάπτυξη. Νέες ευκαιρίες διανοίγονται μπροστά μας.
Το 2015 φέρνει ήδη σύμφωνα με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, τα πρώτα θετικά μηνύματα για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Περισσότερα από 40 δις ευρώ υπολογίζεται η συμβολή της Κρουαζιέρας στην Ευρωπαϊκή Οικονομία.

Πολλά ελληνικά λιμάνια, συγκαταλέγονται μάλιστα στα δημοφιλέστερα της Ευρώπης σε αριθμό επισκεπτών.

Θέλουμε οι ξένοι επισκέπτες μας να φεύγουν ικανοποιημένοι και να ξανάρχονται, να γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας.

Στόχος μας είναι η Ελλάδα να εδραιωθεί στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως και είμαι πεπεισμένη ότι θα το επιτύχουμε.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου σας. http://www.esparou.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top