νεα κρητη totalfitness news



Απογοήτευσε ο ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ - «Γοήτευσε» ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ

Αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» για τον Α΄ Όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων μεταξύ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και της ομάδος του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ, που βρήκε νικήτρια την δεύτερη με σκορ 42-60.

 «Μάχη» έγινε μονάχα για ένα δεκάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και «πρόσφεραν» όμορφες στιγμές. Φωστέρης (6 π.) και Ξένος (4 π.) «οδηγούσαν» τους «κιτρινόμαυρους», Σουράνης (6 π.) και Ρουγγέρης (5 π.) «ακολουθούσαν» για τους «μαυροκόκκινους». Το πρώτο τέταρτο βρήκε προηγούμενους τους πρώτους με 15-14.

 Στο δεύτερο δεκάλεπτο (σκορ 9-17) τα δύο «βιολιά» του Αντώνη Βιδάλη «έπαιζαν» μόνα τους (Ρουγγέρης 7 π. και Σουράνης 5 π.), διότι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα μεγάλα κενά που παρουσίαζε η άμυνα των γηπεδούχων. Με γρήγορο παιχνίδι και συνεχείς εναλλαγές της μπάλας «διασπούσαν» εύκολα τα όποια εμπόδια και ειδικά όταν περίπου πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Νικολακόπουλος, που ως τότε «δέσποζε» στα ριμπάουντ, «φορτώθηκε» με 3ο φάουλ, οι Τηνιακοί ανανέωναν και τις χαμένες επιθέσεις τους. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του δευτέρου δεκαλέπτου με σερί 2-12 ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ «έφυγε» για τα αποδυτήρια προηγούμενος με 24 -31.

 Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου (σκορ 12-14) οι φιλοξενούμενοι «διεύρυναν» το σερί τους με ένα 0-5, όμως ο ΑΡΗΣ με «μπροστάρηδες» τους Ξένο (5 π.), Καπέλλα (3 π.), Νικολακόπουλο (2 π.) και Παχή (2 π.) «σήμανε» αντεπίθεση. Όταν η ομάδα του Μιχάλη Μανανά «έκλεισε» την άμυνά της, οι Τηνιακοί «βρήκαν» τις λύσεις από το τρίποντο και τον αιφνιδιασμό σε ένα δεκάλεπτο που «ξεχώρισε» ο Γιαβρεδέλης με 7 π.

Όλα είχαν «κριθεί» σχετικά με τον νικητή της αναμέτρησης και οι δύο προπονητές «έριξαν» στον αγώνα τη νέα «φουρνιά» στο τέταρτο δεκάλεπτο (σκορ 6-15). Οι μεν του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ δεν κατάφεραν να «πείσουν» και «έδειξαν» ότι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά για να «δέσουν», οι δε του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ «στάθηκαν» αρκετά καλά συνεπικουρούμενοι από τους υπολοίπους και «χαροποίησαν» ιδιαίτερα τον προπονητή τους Το τέλος της αναμέτρησης «βρήκε» νικήτρια την ομάδα της Τήνου με 42-60 και ταυτόχρονα για τους «κιτρινόμαυρους» σήμανε το τέλος από το Παιδικό Τμήμα σχεδόν όλης της βασικής πεντάδας (εξαιρουμένων των Καπέλλα και Νικολακόπουλου), που «μεταπηδά» την επόμενη χρονιά στο Εφηβικό Τμήμα.


 Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Παχής με 12 π., Ξένος με 11 π., Φωστέρης με 8 π., Καπέλλας με 7 π. και Νικολακόπουλος με 2 π. και πολλά ριμπάουντ, ενώ από τους φιλοξενούμενος εντυπωσιακός και «ώριμος» στο παιχνίδι του ήταν ο Ρουγγέρης με 17 π. και πολλές ασίστς, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σουράνης με 10 π. και εξαιρετικό σουτ από μέση απόσταση.

 Τον αγώνα παρακολούθησαν περί τα 80 άτομα, στην πλειοψηφία τους αθλητές και συνοδοί των Ακαδημιών του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ, που είχαν μεταβεί στο νησί της Σύρου για φιλικούς αγώνες.

 Η διαιτησία των Καλπακίδου Π. και Σαμοθράκη Άγγ. «πέρασε», ως έπρεπε, απαρατήρητη και σχεδόν αλάνθαστη.


Τα 10λεπτα: 15-14, 9-17, 12-14, 6-15.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Μανανάς Μ.): Μανανάς Χ., Κολσούζογλου  Κ., Μάνης Άγγ., Καπέλλας Ιωάν. 7 π., Ξένος Οδ. (αρχ.) 11 π., Παχής Γ. 12π., Πρίντεζης Π., Λειβαδίτης Αθ. 2 π., Τάνταλος Απ., Φωστέρης Δ. 8 π., Μαρινάκης Ν., Νικολακόπουλος Αρ. 2 π.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ (Βιδάλης Αντ.): Δεληγιάννης Θ. 2 π., Καστορίνης Μ., Καμπέρι Ι., Νάζος Μ. 6 π., Βιδάλης Μ., Ορφανός Ν., Σουράνης Μ. 13 π., Βόινας Π. 7 π., Βιδάλης Π. 8 π., Γιαβρεδέλης Αθ. 7 π., Ρουγγέρης Αντ. 17 π., Μελισσουργός Δ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top