νεα κρητη totalfitness news

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις 15:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θα προβληθεί η εβδομαδιαία εκπομπή ‘’TRACTION’’, η οποία έχει γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στην Τήνο.

    Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και η ακτοπλοϊκή εταιρεία ‘’FAST FERRIES’’, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την προβολή και την ανάπτυξη της Τήνου, έφεραν στην Τήνο την εκπομπή ‘’TRACTION’’ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

    Η δημοφιλής εκπομπή του ΣΚΑΪ και ο παρουσιαστής κ. Κώστας Στεφανής παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα και τις προδιαγραφές τους μέσα από ειδικές διαδρομές. Μέσα από αυτή την εκπομπή θα προβληθεί η άλλη Τήνος, η άγνωστη Τήνος στους πολλούς, η οποία κρύβει τελικά και τη γοητεία του νησιού μας. 

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν στις 28, 29 και στις 30 Απριλίου 2015. Στην εκπομπή μίλησαν  για την Τήνο η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου και ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου
κ. Ανδρέας Τσιμέκης.

Η εταιρεία ‘’FAST FERRIES’’ είχε αναλάβει την μετακίνηση της δεκατετραμελούς ομάδας όπως και των πέντε οχημάτων της εκπομπής με τα πλοία της ‘’ΘΕΟΛΟΓΟΣ’’ και ‘’ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ’’. Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου είχε αναλάβει
την εστίαση του συνεργείου. Ένα από τα γεύματα ήταν προσφορά της ομάδας των συνεργείων & φανοποιείων της Τήνου, τα οποία είναι μέλη του Συλλόγου μας. Επίσης, ο Σύλλογος παρείχε όλες τις πληροφορίες και οτιδήποτε χρειάστηκε για τα γυρίσματα της εκπομπής. Η διαμονή εξασφαλίστηκε σε μέλος του Συλλόγου μέσω του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ζητήθηκαν από την παραγωγή.

    Άλλη μία προσπάθεια προβολής του νησιού μας πραγματοποιήθηκε και πιστεύουμε ότι θα βάλει και αυτή το λιθαράκι της  στην αναγνώριση της Τήνου ως ένα ιδιαίτερου τουριστικού προορισμού.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

                             Ο Πρόεδρος                                   Η Γενική Γραμματέας
                         Ανδρέας Τσιμέκης                                  Λουκία Κολλάρου













Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top