νεα κρητη totalfitness news

Ζητείτε και θα λάβετε. Κτυπάτε και θα σας ανοιχθεί!


Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις γιορτές του Πάσχα και προσπαθούμε να οργανώσουμε τα προγράμματα ιεροτελεστιών μας  στις τριάντα ενορίες  στα οκτώ νησιά του Αιγαίου, τόσο περισσότερο αισθανόμαστε την  έλλειψη ιερέων.
Από τη μια μεριά οι πολλές απαιτήσεις των ενοριτών μας και προπάντων των επισκεπτών του Πάσχα και από την  άλλη ο μικρός αριθμός ιερέων μας, είναι κάτι που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη της προσευχής προς τον Κύριο για να στείλει και άλλους εργάτες στο θερισμό του και άλλους ιερείς, μοναχούς  και μοναχές.
Αυτό κάνουμε με ιδιαίτερο τρόπο κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα στο Βρυσί.  Παρακαλούμε την Παναγία να χρησιμοποιήσει εκείνη την φροντίδα και  την αγάπη της για την Εκκλησία , που χρησιμοποίησε και στο γάμο της Κανά και να πει στον Ιησού: «δεν έχουν ιερείς, δεν έχουν μοναχούς, δεν έχουν μοναχές.
Την ακούμε και σήμερα στη συνέχεια "κάνετε ότι σας πει". Αυτό  και μείς κάνουμε ιδιαίτερα κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα να συναζόμαστε στο Βρυσί και μακάρι να είναι παρόντες όλοι οι ιερείς μας και πολλά λαϊκά μέλη της Εκκλησίας μας για να ακούσομε αυτό που επαναλαμβάνει και σε μας: «Ζητείτε και θα λάβετε, κτυπάτε και θα σας ανοιχθεί!.  Αυτοί και κάνουμε. Το πότε όμως θα εισακουστούμε και το πότε θα μας ανοιχθεί ανήκει μόνο στο Θεό. Και αυτή η εγκατάλειψή μας στο θέλημα του θεού είναι μια πράξη πίστεως και ταυτόχρονα η καλύτερη προσευχή.



πηγή kantam.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top