νεα κρητη totalfitness news


Αποτελέσματα Συνάντησης Κοιν.Σ.Επ. "Καλλονή-Κελλιά" με αν. Υπουργό Εργασίας.

Με επιτυχία η συνάντηση της Κοιν.Σ.Επ "Καλλονή-Κελλιά" με την Αν. Υπουργό Εργασίας 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Τήνου η συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής της Κοιν.Σ.Επ. "Καλλονή-Κελλιά" με την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κα Ράνια Αντωνοπούλου, στην οποία παρέστησαν τόσο ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) κος Δημήτρης Πολιτόπουλος-Αρμάος όσο και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας. 

Έγινε ευρεία συζήτηση που διήρκησε δύο ώρες όπου δόθηκε η δυνατότητα στη Διοικούσα Επιτροπή να αναφερθεί στο εγχείρημα και στο επιχειρησιακό σχέδιο για τη συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλεται εδώ και 5 χρόνια και φέρνει σημαντικά αποτελέσματα στον ευαίσθητο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Τήνου. 

Η Υπουργός Εργασίας από τη μεριά της εξήρε τη συμβολή όλων στο εγχείρημα της Κοιν.Σ.Επ. και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική πολιτεία θα φροντίσει ώστε η "Καλλονή- Κελλιά" να αποτελέσει παράδειγμα καλής πρακτικής σε πανελλαδική βάση. 

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ευκαιρίες οικονομικής στήριξης που θα δοθούν από την πολιτεία το προσεχές χρονικό διάστημα μέσω προγραμμάτων που θα απευθύνονται αποκλειστικά σε φορείς κοινωνικής οικονομίας και θα αφορούν είτε τη δυνατότητα επιχορήγησης για αγορά εξοπλισμού, είτε τη δυνατότητα επιδότησης για απασχόληση επιπλέον εργαζομένων. 

Με εκτίμηση, 
Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top