νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Γαστρονομία της ΤήνουΗ τηνιακή κουζίνα έχει παράδοση και ιστορία. Η γεύση και η ποιότητα είναι τα δύο χαρακτηριστικά της. Φρέσκο ψάρι, το περίφημο τηνιακό μοσχαρίσιο
κρέας και ντόπια γεωργικά προϊόντα αποτελούν τη βάση της τηνιακής κουζίνα.

Το νησί είναι σήμερα μία γαστρονομική πρόκληση που σας προκαλεί να την αποδεχτείτε.
Οι επιλογές ανεξάντλητες: στη Χώρα της Τήνου, στα γραφικά ψαροχώρια, στα παραδοσιακά χωριά αλλά και στις σύγχρονες οργανωμένες παραλίες μπορείτε να απολαύσετε προσεγμένο φαγητό σε προσιτές για όλα τα βαλάντια τιμές. 

Αλλά και οι γαστρονομικές σας επιλογές είναι πολλές. Από την τηνιακή κουζίνα στην σύγχρονη μαγειρική. Από τους νόστιμους μεζέδες στην ιταλική κουζίνα. Από το φρέσκο ψάρι στην ομελέτα με τα τηνιακά λουκάνικα. Από τους ελαφρές μεζέδες για ρακί σε σύνθετες γεύσεις . 
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το περιβάλλον και το είδος τη κουζίνας. Η παράδοση στην τηνιακή κουζίνα είναι πολύ μακρά. «Επειδή ο βίος των Τηνίων είναι λίαν πρακτικός ευκόλως εν γένει χωνευουσι την τροφή τους, εσθίουσι δε ορεκτικώς και και συχνάκις», γράφει ένας ιστορικός «Περί Τροφής» σε βιβλίο για την Τήνο που εκδόθηκε το 1809 στο Παρίσι.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top