νεα κρητη totalfitness news

Την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και για πρώτη φορά στο νησί της Νάξου, θα διεξαχθεί
ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Cyclades Trail Cup: Διαχείριση, online επικοινωνία και Marketing για αναβάθμιση αύξηση κρατήσεων

Το event θα γίνει στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup και σε συνεργασία με το Greek Travel Pages, 6 ημέρες πριν την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα ορεινού τρεξίματος, Naxos Trail Race!

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 19:00 στον Συνεδριακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Σχολής Ουρσουλινών, στην Χώρα της Νάξου και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου.  

Οι ομιλητές του event θα είναι οι ακόλουθοι:
·         Μανιός Μιχάλης & Κουρή Χριστίνα από το Naxos Trail Race
·         Καραλής Ρόμπερτ από το Cyclades Trail Cup
·         Μπρουσαλιάν Χάρης από το Greek Travel Pages
·         Μαντζουράνη Σοφία από το Aqua Vista Hotels
·         Ευσταθίου Γαβριήλ από το Zoottle
·         Αδαμακοπούλου Ήβη από τους χάρτες Ανάβαση

Επαγγελματίες ξενοδόχοι και κάτοχοι καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό και το trail running κίνημα στην Ελλάδα. Τον τρόπο που ο αθλητικός τουρισμός θα βοηθήσει την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την αύξηση του πεζοπορικού κινήματος για το νησί.

Θα παρουσιαστεί πλάνο και τρόποι η online επικοινωνία και το marketing των ξενοδόχων να έχουν αντίκτυπο στην δρομική κοινότητα και ποιες προσαρμογές στις παροχές χρήζουν την προσοχή των επαγγελματιών. Με απλές κινήσεις, οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν για τις τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να αυξήσουν τις κρατήσεις τους σε low season περιόδους.


Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top