νεα κρητη totalfitness news

Τήνος


Πώς ενώ οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου έχουν μέσο όρο ηλικίας 60, παρόλα αυτά
έχει γίνει must be προορισμός, αυτό είναι ένα "θαύμα"... στο θαυματουργό νησί του Αιγαίου που ακούει στο όνομα Τήνος.








Surfάδες που ψάχνουν να δαμάσουν τα κύματα στη "Κολυμπήθρα", Clubbers σε lounge αποθεραπεία μετά από τις Μυκωνιάτικες βραδιές, και κυρίως alternative ταξιδιώτες που αναζητούν τον πραγματικό εναλλακτικό τουρισμό και την αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά ανακατεύονται αρμονικά κάθε χρόνο με τους παραδοσιακούς επισκέπτες του θρησκευτικού τουρισμού.

Αν μέσα σε αυτό το ποικιλόμορφο σκηνικό βλέπεις και τον εαυτό σου τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο ShellSmart.gr και δε θα το μετανιώσεις. Γιατί η κατά πολύ αδικημένη στη φήμη της Τήνος έχει να προσφέρει διακοπές που πραγματικά μένουν αξέχαστες, αρκεί να έχεις όρεξη να ανακαλύψεις τη μυστική πλευρά της.








Ξεκινώντας από τα sos, όπως και σε κάθε νησί των Κυκλάδων έτσι και εδώ οι παραλίες είναι απλά μαγικές. Ο Άγιος Φωκάς με την άμμο αλλά και το βότσαλο, με τα εστιατόρια αλλά και beach bar είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες όπου συνδυάζει με ένα extra περίπατο και τον αρχαίο βράχο του Βρυοκάστρου που Ατενίζει στη Μήλο. Γνωστή για το ηλιοβασίλεμα της είναι η παραλία σταυρός, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς τα Κιόνα, τον Άγιο Σώστη και τον Άγιο Μάρκο με τα κρυστάλλινα νερά.

Kαι επειδή ευτυχώς the day is young για πολλές ώρες το καλοκαίρι, μετά την παραλία μπορείς να πιάσεις ένα όμορφο δειλινό στη Καρδιανή και στη συνέχεια να ακολουθήσεις τα σοκάκια της πόλης και να ανακαλύψεις προς μεγάλη σου έκπληξη ότι η Τήνος δεν έχει απλά νυχτερινή ζωή, αλλά bars γεμάτα κόσμο που συχνά κλείνουν το άλλο πρωί!


Αν αναζητάς κάτι πιο εναλλακτικό από το τρίπτυχο sea, sun & night fun, η Τήνος έχει πάλι την απάντηση. Ψάρεμα, καταδύσεις και αναρρίχηση είναι μερικές από τις Active επιλογές που σου προσφέρονται μέσα σε φυσικά τοπία ασύγκριτης ομορφιάς.

Επειδή είναι σίγουρο ότι δε θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς την εναλλακτική πλευρά αυτού του νησιού, όσοι πιστοί προσέλθετε στο ShellSmart.gr, βρείτε την καλύτερη διαμονή στο νησί, κερδίστε 5% της κράτησης σε καύσιμα Shell και επιπλέον Smart πόντους και ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top