νεα κρητη totalfitness news





Ο Νότης Μαριάς στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των εκτελεσθέντων κατοίκων των Βουρβούλων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής πριν από 73 χρόνια.


Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που διοργάνωσε σήμερα 29 Απριλίου 2017 ο Δήμος Θήρας και η Τοπική Κοινότητα Βουρβούλου για τους ήρωες Βουρβουλιανούς πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής πριν από 73 χρόνια συμμετείχε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς ο οποίος κατέθεσε στεφάνι κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μετά τις εκδηλώσεις ο Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Δεν ξεχνούμε τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής που εκτέλεσαν τους ηρωικούς Βουρβουλιανούς πατριώτες πριν από 73 χρόνια.

Τιμώντας τον αγώνα τους θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για να πετάξουμε την τρόικα και τους δανειστές έξω από την Πατρίδα. Δεν θα αφήσουμε την FRAPORT να αρπάξει τα 14 Περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το αεροδρόμιο Σαντορίνης που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον τόπο εκτέλεσης των Βουρβουλιανών πατριωτών».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top