νεα κρητη totalfitness news


Συνέντευξη του Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίκου Μανιού στο ραδιοφωνικό σταθμό "Μεσόγειος στο Κόκκινο", στους δημοσιογράφους κ.κ. Πάνο Καρανίκα & Γιάννη Βλαχάκη, Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.

Σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:
  • Αναφέρθηκε στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση στη Νάξο την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, όπου θα μιλήσουν η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Βλάσης Τσιόγκας, για την ευρωπαϊκή προοπτική και τη σημασία των ευρωπαϊκών εκλογών. 
  • Οι ευρωεκλογές γίνονται σε μία στιγμή όπου η χώρα μας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, ξεπερνώντας το μεγάλο σκόπελο της πτώχευσης και του Grexit.
    Η συζήτηση για τις ευρωεκλογές δεν ευνοεί την ΝΔ γιατί το κυρίαρχο θέμα στην Ευρώπη είναι ο κίνδυνος της ανόδου της ακροδεξιάς, όπου η ΝΔ έχει εναγκαλιστεί με ένα κομμάτι της, γιατί υποστηρίζει τον Βέμπερ, οπαδό να τιμωρηθεί η Ελλάδα και γιατί η υλοποίηση των αποφάσεων που παίρνει η Κυβέρνηση κινδυνεύει να τη βάλει στο περιθώριο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Για τις δημοσκοπήσεις είπε ότι η εικόνα δείχνει ποιος είναι ο νικητής. 
  • Επισήμανε ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν πολλά προβλήματα τα οποία λύνονται από τους τοπικούς παράγοντες. Από την πλευρά της Κυβέρνησης δίνονται πόροι στην Αυτοδιοίκηση, μειώνεται ο ΦΠΑ ξανά και  για τα νησιά εφαρμόζεται το μεταφορικό ισοδύναμο στα εισιτήρια, στα καύσιμα και στα προϊόντα με δυνατότητα επέκτασης της έκπτωσης και στα αεροπορικά εισιτήρια    . 
  • Ο κόσμος μετράει τις πληγές του και βλέπει ποιος γιατρεύει αυτές τις πληγές.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top