νεα κρητη totalfitness news


Με τον τίτλο Απορριμματοφόρο - φονιάς στην Τήνο. αποκαλύπτει μέσω αναλυτικού ρεπορτάζ η Εφημερίδα Documento όλες τις πτυχές του τραγικού δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή 2 εργαζομένων του Δήμου Τήνου στις 30 Απριλίου 2018.


όπως αναφέρει η Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης η οποία πρώτη φορά δημοσιεύεται απο την εφημερίδα το επίσημο έγγραφο : Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται σε συγκεκριμένη βίδα, η οποία αποτελεί κομμάτι από το «ζυγκί» (ανταλλακτικό που στηρίζει τη σούστα, το πλακάκι σούστας και τη βάση της αντιστρεπτικής πάνω στη γέφυρα).
 Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, η φθορά του συγκεκριμένου ανταλλακτικού είναι αποτέλεσμα «ελλιπούς σύσφιξης», ενώ φαίνεται πως το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν είναι το γνήσιο.
«Το γνήσιο ανταλλακτικό έχει διαφορετικό σχεδιασμό, διαφορετικό υλικό και είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει την απαραίτητη αντοχή για όλες τις δυνάμεις που ασκούνται στο συγκεκριμένο σημείο που συγκρατούνται όλα αυτά που έχουν αναφερθεί ανωτέρω. 

Επίσης, βρέθηκαν ροδέλες-αποστάτες για τις οποίες δεν μπορούμε να αποφανθούμε εάν είναι γνήσιο ανταλλακτικό ή όχι, όμως εάν ήταν το ανταλλακτικό (ζυγκί) το προβλεπόμενο από τον κατασκευαστή δεν θα απαιτούνταν να τοποθετηθούν αυτές. 

Περισσότερα / Πηγή :  https://www.documentonews.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top